AVONTUURLIJKE, CULTURELE EN RECREATIEVE SPORTREIZEN VOOR IEDEREEN

 RUIME ERVARING           SPORTIEVE EN RECREATIEVE REIZEN           NAAR EUROPA EN AZIË   MAATWERK MOGELIJK

Lancering nieuwe ‘avontuurlijke schaatsreizen’ in 2024:

FIT Ice Skate Winteravontuur in Mongolia!

26 februari tot 6 maart 2024

Schaatsen op het Khuvsgul-meer in Mongolia en deelname aan nationaal Ice-festival en Eagle Festival!

Lees hier meer >>

 Schaatsen op de Ishim rivier en Balgash meer in Kazachstan!

6 t/m 16 februari 2024
(Marathon)Schaatsen op de Ishim rivier en het Balgash meer in Kazachstan.

Lees hier meer >>

Schaatsen op de Huanghe, de Gele Rivier in China!

4 t/m 16 januari 2024
Voor het eerst werd op deze rivier door Nederlandse schaatsers gereden in 2015! En wederom heeft FIT Avontuurlijke Sportreizen, in de persoon van Stefan Rasing, het voor elkaar gekregen om enkele ‘uitdagende’ schaatstochten te organiseren in het bijzonder aantrekkelijke landschap rond de Gele Rivier in China!

Lees hier meer >>

 

FIT avontuurlijke Sportreizen

Uw avontuurlijke sportreizen specialist

FIT avontuurlijke Sportreizen is gespecialiseerd in het ontwikkelen van sportieve reizen in Azië, Afrika en Europa. De reizen zijn bedoeld voor recreatieve en geoefende sporters.  Deze reizen bieden wij aan voor iedere sportieve vereniging,  organisaties en individuen. Onze sportieve reizen zijn een combinatie van sport, avontuur, cultuur en natuur.

FIT avontuurlijke Sportreizen is een initiatief van Stefan Rasing. Hij organiseert al meer dan 30 jaar sportreizen voor bedrijven, groepen en individuen.

Stefan voorstellen

Hij is oud topsporter en trainer/ coach voor bedrijven met veranderingstrajecten. Alles bij hem staat in het teken van Fit, Gezond in Beweging. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Als mens houdt hij van fysieke en  mentale uitdaging. Hij wil mensen inspireren vanuit de gedachte geest en lichaam op een stimulerende wijze te onderhouden. De ontwikkelde reizen zijn daarom uniek en voor een ieder op zijn en haar niveau uitdagend. Stefan houdt van natuur, mensen en verrassing. Daarom organiseert hij sportreizen in prachtig onbestemde gebieden in de wereld en biedt hij de mogelijkheid mensen van andere culturen te ontmoeten. Het zijn reisavonturen die u raken, bijblijven, betekenis geven en stimuleren tot beweging en ontmoeting.

U fietst door schitterende landschappen, maakt kennis met eeuwenoude culturen en ontmoet vriendelijke mensen. In bijvoorbeeld Mongolië leeft u samen met de nomaden, slapen in Gers. Twee culturen komen bij elkaar en sport is de bindende factor. Taal is geen barriere.
Ook combineren wij onze sportreizen met culturele lokale festivals. Daar bieden wij dan Community based Toerisme. De lokale bevolking profiteert rechtstreeks. Zij krijgen zo extra inkomsten waardoor ze hun eeuwenoude cultuur niet hoeven op te geven.

Volg Stefan op zijn reizen
INFORMATIE DAGEN

Kom naar een van de informatiedagen door onze medewerkers en reisbegeleiders. Diverse filmpresentaties geven een goede indruk van onze bestemmingen en van wat u op reis met FIT avontuurlijke Sportreizen kunt verwachten.

Bijwonen is absoluut vrijblijvend!

Meld je aan voor een informatiedag >

AANBOD REIZEN

MTB TOCHTEN

Mountainbike Kop

 

We bieden fantastische sportieve mountainbike tochten in Azië, Europa en Afrika. Tochten tussen de moeder rivier, de gele rivier in China, bergachtige natuur, de Hung Pu en op de Chinese muur. In de Belgische Ardennen.  Of over uitdagende tracks midden in de schitterende  bergachtige natuur, langs hutten van Kazakken in één van de mooiste natuurgebieden in Mongolië, of u waant zich in het oogverblindende groene Vietnam. U kunt bij ons ook mountainbiken in een wildpark in Afrika tussen de big five of u fietst in het prachtige ongerepte Kirgizstan.

LEES MEER

TRIATHLON

Triathlon Kop

 

Bergen, meren en bossen maken deel uit van het schitterende en ruige parcours van de FIT Sports Herzegovina Bosnie Cross Triathlon Challenge voor recreanten en Top sporters. In en rond Jezero zwemmen in het Groene heldere Barocko meer, fietsen in een bergachtig gebied, hardlopen over onverharde paden langs het meer en in de bergen. Een triatlon die voldoet aan de Europese afstand met behoorlijke hoogteverschillen.

Durf jij de uitdaging aan?

LEES MEER

SCHAATSEN

Schaatsen Kop

 

China; de Chinezen hielden het voor onmogelijk, maar in 2017 is er voor de vierde keer op rij geschaatst op Gele Rivier omgeven door scherpe bergenhellingen, een 500 meter brede rivier met overal restanten van de Chinese muur.
Rusland; 3 unieke schaatstochten op het Baikal meer in Zuid-Siberie. Voor het eerst in 2017 bij FIT.

LEES MEER

RACEFIETS

Racefietsen Kop

 

U gaat op de fiets het niet toeristisch-natuurgebied van het Griekse eiland Rhodos ontdekken. Prachtige stranden, natuur en fietspaden. U kunt hier met een normale fiets, een mountainbike en een racefiets uitstekend trappen. Rhodos is bij uitstek ook geschikt voor ouderen.

In Zuid Afrika kunt u fantastisch fietsen en trainen in het voorjaar bij  een prima temperatuur, afgewisseld met o.a. een bezoek aan een Kruger park waar u de Big Five kunt zien. Meedoen aan de Cape Town Cycle Tour, één van de grootste wielerrace wedstrijden in de wereld, is mogelijk.

LEES MEER

MEER INFORMATIE BEL 06 – 42547010

Reiservaringen van klanten

SPORTCLINICS

Sportclinics zijn voor verenigingen, scholen, bedrijven, organisaties en particulieren.

Even lekker sportief eruit met collega’s, de afdeling of het team waarin u werkt, of als uitje met het sportteam waarmee u normaal uw trainingen en wedstrijden doet, alleen nu een andere sport.

Laat u verrassen, motiveren en inspireren door sportclinics, op het gebied van o.a. mountainbiken, wielrennen, triathlons, zwemmen, hardlopen, judo, martial arts, basketbal, boksen, voetbal.

Lees meer

LEZINGEN

Tijdens een lezing kan de overeenkomst tussen sport avontuurlijke reizen, topsport en het bedrijfsleven aan bod komen. Met veel enthousiasme en pakkende ervaringen worden allerlei thema’s aangepakt, zoals ondernemen, dromen durven doen, los laten, wat doen onbekende bestemmingen met je, stress, angst, beheren of ondernemen, loslaten, overlaten aan de natuur en neem de dag zoals die komt.

Lees meer