Hoe of waar ik me verplaats … fietsend, zwemmend, lopend … of op de schaats !

Hoe of waar ik me verplaats … fietsend, zwemmend, lopend … of op de schaats ! // 22 sep 2017

Maak eens kennis met een ‘zinnenprikkelende’ ervaring op de fiets of mountainbike: zowel op geasfalteerde wegen, als op slingerende en onverharde paadjes, zowel door dichte bossen, als langs steppeachtige weidegebieden, rijstvelden en meren, zowel bergop over steile en stenige paadjes, als naar beneden suizend en eindigend aan een uitgestrekt zandstrand!

Waar? Wat dacht je van Zuid-Afrika, Kirgyzië of Rhodos!

Maak eens kennis met een unieke schaatsbeleving: voortsnellend op de smalle ijzers, met de ‘muziek van het ijs’ als begeleidende orkestklank bij de wind,  waarbij een sfeer ontstaat, die je bijna als een meditatie gewaarwordt. Zoevend op je schaatsen lijkt het nét alsof de ijsvloer aan de verre horizon ineens ophoudt en je ‘het einde der tijden’ bereikt!

Waar? Wat dacht je van China of Zuid-Siberië!

Maak eens kennis met één van de mooiste landen ter wereld waar mensen en natuur nog in harmonie samenleven; waar mensen met paard en adelaar jagen en waar authentieke tradities en rituelen nog in ere worden gehouden.

Waar? Wat dacht je van Mongolië, Rusland of Vietnam!

Inderdaad, ervaringen op dergelijke bestemmingen zullen je alleen maar euforisch kunnen stemmen! En natuurlijk, je in de juiste stemming brengen om van dit alles niet alleen kennis te nemen, maar ook om er voor te zorgen dat je daadwerkelijk gaat deelnemen! Kijk maar onmiddellijk op www.fitavontuurlijkesportreizen.nl en breng hier ook direct jouw vrienden op Facebook van op de hoogte! Want gegarandeerd: zij zullen nét zo geïnteresseerd zijn om, wellicht samen met jou, in te schrijven!

Stefan Rasing    Welkom bij een van onze reizen!  Tot ziens!