Avontuurlijke ‘unica’ in Zuid-Afrika!

Avontuurlijke ‘unica’ in Zuid-Afrika! // 08 jun 2016

UNICUM staat voor: 1) Apart 2) Enig in zijn soort 3) Enig exemplaar 4) Enig stuk 5) Fenomeen 6) Iets heel bijzonders 7) Iets enig in zijn soort 8) Uitzondering 9) Waarvan geen tweede bestaat 10) Wat enig is in zijn soort 11) Waarvan geen tweede bestaat (crypt.) 12) Zeldzaamheid.  Binnen het rijke aanbod van FIT Avontuurlijke Sportreizen kunnen we ALLE bovengenoemde omschrijvingen van toepassing verklaren onder een tweetal unieke evenementen, die plaatsvinden in Zuid-Afrika: de Racecycling Challenge (inclusief deelname aan de Cape Town Cycle Tour) en de Kruger Challenge.

ZA Kruger herten   ZA Start tijdelijk   ZA Kruger start

De eerste is een 4-daagse wielertour van Port Elisabeth via Knysna en Oudshoorn naar Kaapstad langs de beroemde Route 62. Onderweg is er ruim tijd om te genieten van de prachtige landschappen en de wilde dieren van dit stukje Zuid-Afrika. Met daarbij de mogelijkheid deel te nemen aan de beroemdste fietswedstrijd ter wereld: de Cape Town Cycle Tour, voorheen de Cape Argus. Een keer per jaar zijn de straten van Kaapstad afgesloten voor dit heel speciaal wielerevenement. De tweede – de Kruger Challenge –  is een reisavontuur, dat met geen andere reis te vergelijken is. Je fietst begeleid door gewapende rangers door het beroemdste wildpark ter wereld: het Kruger National Park in Zuid-Afrika. Hier wonen de ‘Big Five’ van Afrika, de diersoorten uit één van de blogs van twee dagen geleden! En de kans is groot dat je oog in oog komt te staan met deze schitterende dieren.

jaco_cover

UNICA, deze twee sportieve fietsreizen in Zuid-Afrika! Bijzonder apart, niet alleen voor de sporters, maar ook voor de groepjes leeuwinnen – wakend over hun spelende kroost – die eens iets anders ‘beleven’ met de voorbijrijdende fietsers. Het kan niet anders: deze fascinerende ervaringen spreken ook jou aan. Ga dus snel naar de site www.fitavontuurlijkesportreizen.nl en raadpleeg daar de mogelijkheden. Oh ja, en vergeet zeker niet jouw Facebook-vrienden hierover in te lichten.

 

Grote kans dat ook zij, samen met jou, ontspannen, in het gras van de Afrikaanse savanne!