Cross triathlon trainingskamp Bosnië en Herzegovina 2018!

Cross triathlon trainingskamp Bosnië en Herzegovina 2018! // 07 jul 2017

FIT Avontuurlijke Sportreizen is gespecialiseerd in het ontwikkelen van grote sportieve avontuurlijke reizen in Europa, Azië en Afrika. Deze reizen kenmerken zich door een zorgvuldige selectie van sport, avontuur, cultuur en natuur. Teamwork, flexibiliteit en een positieve levenshouding zijn essentieel voor deelname aan onze sportavonturen.

Vanwaar deze specifieke blog?

FIT organiseert een Cross triathlon trainingskamp in Bosnië en Herzegovina in 2018 en is op zoek naar enthousiaste sporters.

     

De prachtige, ruige en ongerepte natuur van Bosnië en Herzegovina heeft zo haar eigen uitdagingen, die het meer dan de moeite waard maken om doorheen te fietsen, te zwemmen en hard te lopen. Het menu voor dit fysieke avontuur is een mooie mix waar menig sporter en of avonturier van zal smullen. We hebben speciale, uitdagende, bikeroutes samengesteld. Onze lokale mountainbike-partners zijn fanatieke bikers die niets liever willen dan u alle prachtige tracks laten beleven. Daarnaast zwemt u in een smaragd groen meer omgeven tussen groene bergen. Een plek die u nooit zult vergeten. Een mooi stuk ongerepte natuur, helder en schoon water, gezonde lucht mooie hoge bergen met  prachtige off-road routes.

Voor meer informatie over de cross triathlon kijk je op www.fitavontuurlijkesportreizen.nl!