Cultureel of sportief … het is FIT even lief !

Cultureel of sportief … het is FIT even lief ! // 27 jun 2016

Het totaal-aanbod van FIT Avontuurlijke Sportreizen is – zowel vanuit het oogpunt ‘sport’ als vanuit het oogpunt ‘cultuur’- uniek! Zij combineert haar sportieve evenementen met het kennismaken met voorheen nagenoeg onbekende culturen. Het kan niet vaak genoeg worden benadrukt dat hierin juist een van haar ideële ‘drijfveren’ schuilt. Daarnaast hanteert ze dit ook als uitgangspunt om haar ‘volgers’ daar op te attenderen en hen daarmee te verrassen.

tumblr_static_7

Sport en cultuur hebben immers veel gemeen. Het zijn allebei vormen van vrijetijdsbesteding. Aan allebei kunnen geïnteresseerden op twee manieren meedoen: als beoefenaar en als bezoeker. Beide manieren inspireren tot samenwerking en leiden tot kansrijke verbindingen. Dat ervaren de deelnemers aan de activiteiten van FIT Avontuurlijke Sportreizen voortdurend! Enerzijds ontstaat er binnen de groepen deelnemers een bijzonder effectieve wijze van SAMEN beoefenen en beleven. Anderzijds draagt het kennismaken met en opgaan in de cultuur van de lokale bevolking bij tot ‘community based tourism’. Zij profiteren rechtstreeks door extra inkomsten, waarmee zij hun eeuwenoude cultuur in stand kunnen houden. En de verwachtingen van deelnemers aan activiteiten van FIT Avontuurlijke Sportreizen worden waargemaakt: zij ‘beleven’ reisavonturen die raken, bijblijven, betekenis geven en stimuleren tot beweging en ontmoeting!

bewegen-is-gezond-7-positieve-redenen-waarom-3727-w800

China 10 dagen hutong

Wil jij dit ook ‘beleven’? Kijk dan snel op www.fitavontuurlijkesportreizen.nl en wijs door het doorsturen van deze blog ook jouw vrienden op Facebook op deze mogelijkheden. Voor iedereen, niemand uitgezonderd, zullen dit ervaringen blijken te zijn, die levenslang bijblijven en die lichaam én geest boeien en binden!