De bestemming (nog) onbekend … de beleving (meteen) ongekend!

De bestemming (nog) onbekend … de beleving (meteen) ongekend! // 11 jun 2016

Het is bij het totaalprogramma van FIT Avontuurlijke Sportreizen van meet af aan duidelijk: gezamenlijk een sportavontuur beleven verbindt. Nog tal van onbekende en ‘onontgonnen’ gebieden en landsdelen nodigen je uit om via in- en ontspanning je ‘blik te verruimen’ en met een ‘gezonde geest in een gezond lichaam’ tot prachtige (gezamenlijke!) prestaties te komen. Mooi meegenomen dat je je daarbij ook oneindig hebt kunnen laven aan die voorheen ‘onbekende aspecten’ van onze planeet!

Start-23  ZA Start tijdelijk

Jaren geleden was de Mekong Delta een waar strijdtoneel van Noord- en Zuid Vietnamezen, die bijgestaan werden door Amerikaanse soldaten. Nog steeds vormen de savannes van een wildpark in Zuid-Afrika een eldorado voor de enkel tot onze verbeelding sprekende wilde dieren. Tradities van duizenden jaren zijn nog altijd te beleven bij bevolkingsgroepen langs het Baikalmeer in Zuid-Siberië of op de steppes van het uitgestrekte Mongolië. En tenslotte zijn ook allerlei ‘decors’ in Europa (Bosnië Herzegovina, Rhodos, Zweden) onderhevig geweest aan historische, geo- en demografische en daardoor ook culturele veranderingen.

Rhdos RF Start   China 13 dagen schaatsen

Voldoende reden dus om eens kennis te maken met de vele ‘zinnen-prikkelende’ ervaringen binnen het programma van FIT Avontuurlijke Sportreizen. Mountainbiken over zowel op geasfalteerde wegen, als op slingerende en onverharde paadjes, zowel door dichte bossen, als langs steppeachtige weidegebieden, rijstvelden en meren, zowel bergop over steile en stenige paadjes, als naar beneden suizend en eindigend aan een uitgestrekt zandstrand! Schaatsen over zowel onmetelijke ijsvlaktes van rivieren in China, als verschillende meren in Mongolië en Zuid-Siberië. Tenslotte, zowel zwemmen in groene, heldere meren, fietsen in een bergachtig gebied, als hardlopen over onverharde paden langs het meer en in de bergen.

Stuk voor stuk ‘ongekende’ ervaringen op dan inmiddels bekende bestemmingen, maar waar je voorheen nauwelijks weet van had. Dit alles biedt FIT Avontuurlijke Sportreizen! Je doet er dus goed aan om snel haar website www.fitavontuurlijkesportreizen te raadplegen en in te schrijven voor een evenement, dat je naar zo’n ‘onbekende’ bestemming brengt. Vergeet daarbij vooral niet om ook jouw Facebook-vrienden hierover in te lichten. Je wilt het immers niet op je geweten hebben, dat je hen weerhoudt van een dergelijke ‘ongekende’ beleving!

Nietwaar?