De pure gratie van prestatie!

De pure gratie van prestatie! // 27 apr 2016

Even stilstaan bij prestatie: zij is het resultaat van iemands capaciteiten vermenigvuldigd met zijn motivatie. Capaciteiten vormen het resultaat van talent vermenigvuldigd met opleiding, training en middelen. Motivatie is het product van wil en betrokkenheid. Alle elementen in deze vergelijkingen zijn vereist voor goede prestaties.

Even stilstaan bij gratie: onder de vele definities kom je betekenissen tegen als Aantrekkelijkheid, Aantrekkingskracht, Aanlokkelijkheid, Bekoorlijkheid, Bekoring, Charme, Elegantie en Fijne Attitude.

ZA Start tijdelijk

In de vele uitdagende en belevenisvolle evenementen van FIT Avontuurlijke Sportreizen ‘huist’ het samengaan van gratie en prestatie. Ze zijn uiterst aanlokkelijk, aantrekkelijk en tegelijkertijd ‘uitnodigend’ tot een passende instelling, motivatie en attitude. De ontwikkelde reizen – combinaties van sport, avontuur, cultuur en natuur – zijn daarom uniek en voor eenieder op zijn en haar niveau uitdagend. Zeker ook omdat ze plaatsvinden in prachtige, soms onbekende gebieden in de wereld, met de mogelijkheid mensen van andere culturen te ontmoeten. Het zijn reisavonturen die ‘raken’, bijblijven, betekenis geven en stimuleren tot beweging en ontmoeting.

Siberie schaatsers op meer

Wellicht dat dergelijke bespiegelingen eerder filosofisch en zweverig klinken dan praktische aantrekkingskracht uitoefenen. Toch zal het aanbod van FIT Avontuurlijke Sportreizen – vanaf het moment dat je de website www.fitavontuurlijkesportreizen.nl bezoekt! – je meteen overtuigen om eens een informatiebijeenkomst rond een bepaald sportief evenement ergens in het buitenland bij te wonen. Daarna lonkt en groeit de motivatie om zélf tot prestatie te komen. Laat vervolgens die motivatie ‘overspringen’ op jouw vele vrienden op Facebook. Ook zij zullen aangetrokken worden om uit eigen wil en betrokkenheid te presteren!