Denk bij vakantieplannen eens aan de Afrikaanse savanne !

Denk bij vakantieplannen eens aan de Afrikaanse savanne ! // 20 jun 2016

In plaats van een verblijf op een camping ergens in Frankrijk, een zandstrand op Rhodos, met de camper toerend over de Balkan, is er binnen het totaal-aanbod van FIT Avontuurlijke Sportreizen een bestemming, die op ongekende wijze jouw fantasie zal prikkelen en je uitnodigt om er onmiddellijk voor in te schrijven: op de mountainbike dwars door de steppeachtige savannes van Zuid-Afrika. Daarbij dan ook niet alleen genieten van de eindeloze pracht van haar natuurlijke landschappen, maar ook kennis maken met de cultuur van dit volstrekt unieke land!

D123-hero-south-africa-safari-game-drive-private-lions-2000x837

De Kruger Challenge is een reisavontuur, dat met geen andere reis te vergelijken is. Je fietst, begeleid door gewapende rangers, door het beroemdste wildpark ter wereld: het Kruger National Parc in Zuid Afrika, één van de meest fascinerende continenten van de wereld. Het nationale park Kruger of kortweg Krugerpark is een omvangrijk wildpark in het noordoosten van Zuid-Afrika, op de grens met Zimbabwe en Mozambique. Hier wonen de ‘Big Five’ van Afrika: de olifant, de neushoorn, de luipaard, de leeuw en de buffel. En de kans is groot dat je oog in oog komt te staan met deze grote, indrukwekkende Afrikaanse dieren in hun natuurlijke habitat: een werkelijk unieke ervaring. Veder fiets je door het gebied van het Misty Mountain Reserve, een van de mooiste en spectaculairste bergachtige gebieden ter wereld en maak je kennis met dit prachtige en spectaculaire deel van Zuid-Afrika.

ZA Start tijdelijk 2

Eveneens uniek, dat een dergelijke reis onderdeel uitmaakt van het aanbod van FIT Avontuurlijke Sportreizen! Haar ‘Kruger Challenge’ zal jou ongetwijfeld aansporen tot het inschrijven voor een dergelijke uitdaging. Het zal een ‘once-in-a-lifetime’-ervaring worden! Onder andere jou in direct contact kunnen brengen met de ‘Big Five’ én tegelijk jou kennis laten maken met allerlei tot nu toe onbekende aspecten van Zuid-Afrika ! Hoe? Kijk maar snel op de website www.fitavontuurlijkesportreizen.nl en breng ook jouw Facebook-vrienden op de hoogte van de sportieve mogelijkheden, die tot onvergetelijke belevenissen zullen worden. Inspireer hen om deze blog naar alle vrienden door te sturen, zodat er meteen een prachtig ‘gezelschap’ ontstaat, dat adembenemende belevenissen zal meemaken!

Dus straks in- en ontspannen … op de Zuid-Afrikaanse savanne ! Veel plezier!