Deze editie …. in het teken van conditie!

Deze editie …. in het teken van conditie! // 19 sep 2016

Deze blog-editie dient er nu eens expliciet voor om – na de succesvolle TV-uitzending ! –  de gepassioneerd leider van FIT Avontuurlijke sportreizen, Stefan Rasing, nog eens aan het woord te laten! Gegarandeerd zal jij je weten te enthousiasmeren om gepassioneerd een vakantiereis te ondernemen, waarbij fietsen, wandelen, schaatsen of hardlopen (ook buiten de gebaande paden) een centrale rol spelen! Zijn vele boeiende en uitdagende arrangementen zullen als een ‘uitnodiging’ voelen om voor een ‘spannend en uitdagend’ avontuur te boeken. Het brede totaalprogramma biedt een scala aan evenementen voor sporters en avonturiers, van klein tot groot, van beginnersniveau tot gevorderden.

Stefan-Rasing-200x257

Met regelmatige lichaamsbeweging, dat goed is voor de spieren, hart, longen en bloedvaten, verbetert jouw conditie al heel snel en krijg je meer energie. Het is niet alleen gezond, maar ook nog eens erg leuk om te doen. Dus alle reden om in ieder geval op regelmatig sporten niet te korten! Natuurlijk zul je er op den duur ook een betere fysieke en mentale conditie door opbouwen. Bewegen zorgt ervoor dat je beter kunt ontspannen. Daarnaast ben je minder moe (ontspanning door inspanning), ga je beter slapen, waardoor je ‘s morgens uitgerust en een stuk fitter je bed uitkomt. De meeste mensen doen dit al zonder er bij na te denken. Bijvoorbeeld door op de fiets naar het werk te gaan, een wandeling door de stad te maken, een volkstuintje te beginnen of door te klussen. Door lichaamsbeweging verdwijnen zorgen en spanningen naar de achtergrond.

  Gran_Canaria_CLimb3  o_497

Waar moet je zijn?  Natuurlijk: de website van FIT Avontuurlijke Sportreizen! Dus snel naar www.fitavontuurlijkesportreizen.nl, waar je een werkelijk overrompelend mooi en compleet programma aantreft van ongekende sportavonturen. Pure fysieke uitdagingen, maar steeds in combinatie met prachtige ervaringen rond culturele belevenissen terplekke. Want kennis van de plaats van bestemming, de regio of het land in kwestie, verschaft a.h.w. extra voeding. Het gaat tenslotte om ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’, nietwaar? Daarom, alle reden om ook direct jouw Facebook-vrienden hiervan op de hoogte te brengen!