Een uitdagend sport-’festina’ in Bosnië-Herzegovina!

Een uitdagend sport-’festina’ in Bosnië-Herzegovina! // 15 mei 2016

Een prachtig, ruig en ongerept land. Meer dan de moeite waard om er doorheen te fietsen, te zwemmen en hard te lopen. Een uitdagend fysiek menu voor menig sporter en/of avonturier. Door mountainbike-partners van FIT Avontuurlijke Sportreizen in Jezero en Sarajevo zijn speciale bikeroutes samengesteld en uitgezet. Fietsen langs fantastische rotspartijen, lopen over licht golvende paadjes langs de hellingen van beboste bergen en zwemmen in het smaragdgroene Boracko-meer. Zie daar de ingrediënten voor een uiterst aantrekkelijke en uitdagende zomer-triathlon!

Andi Wittmann

Dit is het grootste natuurlijk-gevormde bergmeer van Bosnië-Herzegovina. Het meer ligt verborgen tussen de bergen met loof- en naaldbossen, waardoor er in de directe de omgeving van het meer geweldige mountainbike-, maar ook wandelroutes uitgezet zijn. Daarnaast zwem je in een smaragdgroen meer omgeven door fantastische bergketens. Een plek die je nooit zult vergeten. Een mooi stuk ongerepte natuur, helder en schoon water, gezonde lucht mooie hoge bergen met prachtige off-road routes. Een waar eldorado voor iedere liefhebber van de triathlon, een uiterst uitdagend sport-genre.

o_497    Triathlon Kop

FIT Avontuurlijke Sportreizen bereikt jaarlijks veel liefhebbers om deze aangename sport onder de aandacht te brengen en hen te ‘verleiden’ tot deelname! Zonder uitzondering zijn dat dan manieren om SAMEN met vrienden, familieleden, collega’s of zelfs (nog) onbekenden (!) op een prachtig parcours een sportieve prestatie neer te zetten. Meedoen is in zo’n geval nog veel belangrijker dan winnen! Dus behalve dat je de website www.fitavontuurlijkesportreizen.nl raadpleegt, is het ook een kwestie van jouw Facebook-vrienden informeren hierover! Want je zult ervaren dat het SAMEN verrichten van deze inspanningen tot een uiterst plezierig zomerfeest zal leiden. Dus, voor dit ‘festina’ naar Bosnië-Herzegovina!