Eerste reacties op FIT’s nieuwste acties!

Eerste reacties op FIT’s nieuwste acties! // 07 mei 2016

FIT zou – nadat er in enkele vorige blogs ook al aandacht is geweest voor andere betekenissen – tevens kunnen staan voor: Fantastisch Interessante Topattracties, voor sporters en avonturiers! En dat blijkt wederom uit de vele reacties, die tot nu toe binnengekomen zijn in de aanloop naar dit komende zomerseizoen én voor de verschillende activiteiten van het voorjaar 2017!

DF231A411B4C4872AF0A6806A67B75

Toch altijd weer mooi om te zien dat veel liefhebbers van bewegen in schitterende landschappen, in combinatie met het kennismaken met bijna volkomen onbekende culturen, enthousiast reageren op het FIT-aanbod. Zowel de reeds bestaande evenementen, als de nieuwe ‘attracties’ (het triathlon trainingskamp in Bosnië-Herzegovina, schaatsen op de Gele Rivier in China of het Baikalmeer in Zuid-Siberië) mogen zich verheugen in meer dan voldoende belangstelling. Dat bewijst dat in gezelschap bewegen – fietsend, zwemmend, wandelend, schaatsend en hardlopend – niet alleen bijdraagt aan de fysieke gezondheid van de deelnemers, maar dat ook het ‘geestrijke’ uit het genieten van natuur en cultuur de mentale gezondheid voedt en ten goede komt!

2-bikers-in-bos (1)  Dus niet langer aarzelen, maar ‘gewoon’ inschrijven voor één van de vele sportavonturen op de website www.fitavontuurlijkesportreizen.nl. En de keuze is groot: van mountainbiken in Zuid-Afrika, de Ardennen, Rhodos of Vietnam tot schaatsen op de Huanghe, de Gele Rivier in China of het Baikalmeer in Zuid-Siberië en raften over rivieren en stroomversnellingen ergens op de Balkan! Je vindt er altijd iets van jouw gading en het is des te leuker als je via Facebook ook jouw vrienden daar weet te interesseren om óók mee te doen. Uit een andere blog hierna zal blijken dat zoiets erg uitdagend én bijzonder leuk is om SAMEN te doen!