Eigen ervaring inspireert, stimuleert en motiveert!

Eigen ervaring inspireert, stimuleert en motiveert! // 24 aug 2017

Zélf op de mountainbike langs niet-alledaagse paden in de schitterende natuur ergens in Bosnië of Zuid-Afrika of op schaatsen over een spiegelgladde ijsvloer in Zuid-Siberië of op de Gele River in China zoeven!

Het ultieme gevoel van ruimte, vrijheid en gezond bewegen werkt ongelofelijk inspireren op de sporter of avonturier, die op zoek is naar ‘even wat anders’. FIT Avontuurlijke Sportreizen, in de persoon van haar leider, Stefan Rasing, heeft dat zélf ‘ontdekt’ en ervaart dagelijks dat zoiets anderen inspireert. Het delen van deze ervaringen zet sporters aan om in te schrijven voor één van onze uitdagende sportevenementen. Of het nu de Ardennen zijn, de steppen van Kyrgizstan, de off-road tracks in Vietnam of het bevroren water van het Baikalmeer in Zuid-Siberië of in het hoge noorden van Zweden. Of het nu betreft het mountainbiken tussen het grote wild van één van de natuurparken in Zuid-Afrika of het zwemmen in smaragdgroene meren in Bosnië-Herzegovina. Of je nu ‘samensmelt’ met de lokale bevolking in de steppe van Mongolië of geniet van de hangende kloosters langs de dichtgevroren rivieren in China.

  

Al de sportieve activiteiten van FIT Avontuurlijke Sportreizen vermengen zich ook met cultureel interessante aspecten en zijn dus ronduit uitdagende belevenissen die hun uitwerking niet missen: vele mensen raken geïnspireerd om bijzonder enthousiast er aan deel te nemen en zetten vervolgens anderen aan hetzelfde te doen!

  

Kijk dus op de website www.fitavontuurlijkesportreizen.nl naar het hele programma van diverse boeiende, uitdagende en ‘grensverleggende'(!) sportevenementen. Eenmaal eraan deelgenomen zul je je dat voor de rest van je leven heugen! Zorg ervoor – door jouw vrienden op Facebook hierover in te lichten – dat ook zij deelgenoot worden van de programma’s van FIT Avontuurlijke Sportreizen!