FIT blijft inspireren, stimuleren en motiveren!

FIT blijft inspireren, stimuleren en motiveren! // 11 sep 2017

Zélf op de mountainbike langs niet-alledaagse paden in de schitterende natuur ergens in Bosnië of Zuid-Afrika of op schaatsen over een spiegelgladde ijsvloer in Zuid-Siberië zoeven!

  

Het ultieme gevoel van ruimte, vrijheid en gezond bewegen werkt ongelofelijk inspireren op de sporter of avonturier, die op zoek is naar ‘even wat anders’. FIT Avontuurlijke Sportreizen, in mijn persoon, Stefan Rasing, heeft dat zélf ‘ontdekt’ en ervaart dagelijks dat zoiets anderen inspireert. Het delen van deze ervaringen zet sporters aan om in te schrijven voor één van onze uitdagende sportevenementen. Of het nu de Ardennen zijn, de steppen van Kyrgizië, off-road tracks in Vietnam of het bevroren water van het Baikalmeer in Zuid-Siberië.

  

Al onze sportieve activiteiten en uitdagende belevenissen missen blijkbaar hun uitwerking niet: vele mensen raken geïnspireerd om bijzonder enthousiast er aan deel te nemen en zetten vervolgens anderen aan hetzelfde te doen! Dat is voor mij niet alleen de reden om opnieuw mensen aan te zetten tot deelname aan onze programma’s, maar ook zélf nieuwe programma’s te bedenken. Bijvoorbeeld om ook in Zweden en Kazachstan locaties te vinden om aansprekende en uitdagende schaatstochten te ondernemen. Of, zoals de plannen nu in ontwikkeling zijn, om in 2018 een fantastische triathlon te organiseren in het schitterende Bosnië-Herzegovina! Mijn ervaring daar heeft me dusdanig geïnspireerd, om volgend jaar geïnteresseerde Nederlandse sporters te motiveren en te stimuleren tot deelname eraan!

Blijf dus de website www.fitavontuurlijkesportreizen.nl ‘naspeuren’ op bestaande én nieuwe programma’s met diverse boeiende, uitdagende en ‘grensverleggende'(!) sportevenementen. Eenmaal eraan deelgenomen zul je je – in positieve zin! – dat voor de rest van je leven heugen!