Eigen ervaring inspireert, stimuleert en motiveert!

Eigen ervaring inspireert, stimuleert en motiveert! // 05 apr 2016

 

Zélf op de mountainbike langs niet-alledaagse paden in de schitterende natuur ergens in Bosnië of Zuid-Afrika of op schaatsen over een spiegelgladde ijsvloer in Zuid-Siberië zoeven!

Het ultieme gevoel van ruimte, vrijheid en gezond bewegen werkt ongelofelijk inspireren op de sporter of avonturier, die op zoek is naar ‘even wat anders’. FIT Avontuurlijke Sportreizen, in mijn persoon, Stefan Rasing, heeft dat zélf ‘ontdekt’ en ervaart dagelijks dat zoiets anderen inspireert. Het delen van deze ervaringen zet sporters aan om in te schrijven voor één van onze uitdagende sportevenementen. Of het nu de Ardennen zijn, de steppen van Kyrgizstan, off-road tracks in Vietnam of het bevroren water van het Baikalmeer. Al onze sportieve activiteiten en uitdagende belevenissen missen blijkbaar hun uitwerking niet: vele mensen raken geïnspireerd om bijzonder enthousiast er aan deel te nemen en zetten vervolgens anderen aan hetzelfde te doen!

Kijk dus op de website www.fitavontuurlijkesportreizen.nl naar het hele programma van diverse boeiende, uitdagende en ‘grensverleggende'(!) sportevenementen. Eenmaal er aan deelgenomen zul je je dat voor de rest van je leven heugen!