Enkele September- en Oktober-later-op-de-dag stonden … ruimte voor FIT Informatie-avonden !

Enkele September- en Oktober-later-op-de-dag stonden … ruimte voor FIT Informatie-avonden ! // 26 aug 2016

FIT Avontuurlijke Sportreizen organiseert informatiebijeenkomsten vóórdat er sportreizen worden ondernomen. Bijeenkomsten waarbij toekomstige deelnemers uitgebreid worden geïnformeerd over niet alleen allerlei praktische wetenswaardigheden, maar ook over alle mooie ervaringen die hen te wachten staan!

Van meet af aan is het daarbij duidelijk: gezamenlijk een sportavontuur beleven, verbindt. En vooral als deze ‘ervaringen’ beleefd worden in volstrekt unieke en deel tot dan toe onbekende gebieden op deze aardbol. Of het nu de Mekong Delta in Vietnam betreft of de savannes van een wildpark in Zuid-Afrika als eldorado voor wilde dieren, die je bij FIT Avontuurlijke Sportreizen op de fiets ‘ontmoet’! En straks de bevolkingsgroepen langs het Baikalmeer in Zuid-Siberië of langs de Huanghe, de Gele Rivier in China!

Start 2  intro-zuidafrika-Kruger  Start 2

Behalve over de uiterst sportieve beleving tijdens deze ‘avonturen’ informeert FIT Avontuurlijke Sportreizen deelnemers ook over allerhande interessante ‘randverschijnselen’. Zo vormt het kennismaken met soms eeuwenoude culturen vaak ook een extra bron van communicatie. Hier zijn de data: 2 en 30 september en 8 en 14 oktober aanstaande. De aanvangstijden volgen spoedig!

_DSC0147

Het is en blijft van meet af aan duidelijk: de informatie over haar arrangementen en de communicatie met deelnemers (vooraf, tijdens en na afloop) is voor FIT Avontuurlijke Sportreizen ‘bindend’! Informeer daarom jezelf via www.fitavontuurlijkesportreizen.nl en communiceer dit onmiddellijk door naar jouw vrienden op Facebook. Dit ‘bindt’ extra!