Fietsen, zwemmen en hardlopen … op de combinatie kun je alleen nog maar hopen!

Fietsen, zwemmen en hardlopen … op de combinatie kun je alleen nog maar hopen! // 07 mei 2016

Wereldwijd beoefenen miljoenen mensen de triathlon. Een triathlon bestaat uit meerdere disciplines. Het is een combinatie van drie duursporten. De traditionele triathlon bestaat 3,8 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en 42,195 kilometer hardlopen. In dat geval spreek je van een hele triathlon. Er zijn ook triathlons waarbij de afstanden korter zijn zoals de halve en kwart triathlon. En liefhebbers in Nederland hebben ook een seizoensgebonden variant bedacht: de wintertriathlon. Hierbij is het traditionele zwemonderdeel vervangen door een aantal rondjes schaatsen.

Gezond_bewegen

FIT Avontuurlijke Sportreizen bereikt jaarlijks eveneens vele liefhebbers om deze aangename en uitdagende sport onder de aandacht te brengen en hen te ‘verleiden’ tot deelname! Zonder uitzondering zijn dat dan manieren om samen met vrienden, familieleden, collega’s of zelfs (nog) onbekenden (!) op een prachtig parcours een sportieve prestatie neer te zetten. Meedoen is in zo’n geval nog veel belangrijker dan winnen! Steeds weer blijkt dat het belangrijk is dat
• Je kennis maakt met de sport en je de sfeer proeft.
• Je als triatleet weer eens wilt keer genieten van de unieke ervaring
• Je als een team bent: samenwerking staat dus centraal.
Het gaat niet om het neerzetten van een topprestatie. Het gaat om het nog kunnen genieten van de unieke sfeer.

bike-e1453830316732

En die sfeer biedt FIT Avontuurlijke Sportreizen beslist! Het aanbod in Bosnië-Herzegovina bewijst dat het uitdagend is om deze combinatie van inspanningen aan te gaan! Kijk dus maar snel op www.fitavontuurlijkesportreizen.nl om je alsnog in te schrijven! En wedden dat ook je Facebook-vrienden dit een bijzonder uitdagend aanbod zullen vinden!