FIT = Fantastisch Innovatieve Thema’s!

FIT = Fantastisch Innovatieve Thema’s! // 23 mrt 2017

Natuurlijk is het algemeen bekend dat FIT avontuurlijke Sportreizen gespecialiseerd is in het ontwikkelen van sportieve reizen in Azië, Afrika en Europa. Deze reizen, als combinatie van sport, avontuur, natuur én cultuur, zijn bedoeld voor recreatieve en geoefende sporters, individueel of als lid van een sportieve vereniging of organisatie. Maar als je dan de website bezoekt en het totaal-aanbod van evenementen bekijkt en ziet dat zoveel verschillende activiteiten plaatsvinden en/of uitgevoerd kunnen worden op de meest fascinerende bestemmingen, dan kun je niet anders dan eens even stilstaan bij een mogelijke betekenis van die drie letters : FIT!

Logo Fitavontuurlijkereizen

Want bij alle onderwerpen en thema’s, activiteiten en evenementen gaat het op een combinatie van fysieke en mentale uitdagingen: een gezonde geest in een gezond lichaam. Sportreizen dus in prachtige, onbestemde gebieden in de wereld met de mogelijkheid mensen van andere culturen te ontmoeten. Fietsen, hardlopen, zwemmen en zelfs schaatsen temidden van schitterende landschappen, waarbij eveneens aandacht is voor kennismaken met eeuwenoude culturen. Kortom: het zijn reisavonturen die raken, bijblijven, betekenis geven en stimuleren tot beweging en ontmoeting.

  

En het dient te worden gezegd: FIT Avontuurlijke Sportreizen blijft voortdurend haar aanbod uitbreiden en verrijken. Of het nu de uitgestrekte vlakten van Mongolië of Kirgyzië betreft, dan wel mogelijkheden om door Vietnam of Zuid-Afrika te trekken. Het bevroren water van het Baikalmeer in Zuid-Siberië of het water van een smaragdgroen meer in Kroatië of Bosnië. De verschillende sportieve avonturen die je bij FIT ‘beleeft’ overtuigen je er wérkelijk van, dat hier sprake is van voortdurend vernieuwend zijn: haar Fantastisch Innovatieve Thema’s zullen ook jou aanspreken en je ‘verleiden’ om ergens voor in te schrijven (zie www.fitavontuurlijkesportreizen.nl). En geef het ook direct door aan al je vrienden op Facebook. Ook hen wil je laten weten hoe het zit bij ‘FIT’!