FIT – Foremost: Inspiring Terrain!

FIT – Foremost: Inspiring Terrain! // 17 mei 2016

Opnieuw een poging om FIT onder de aandacht te brengen en daarbij centraal te stellen waar ze in feite voor staat: avontuurlijke sportreizen organiseren op tot de verbeelding sprekende locaties. Mensen, op zoek naar ontmoeting en beweging, daarnaast in contact brengen met voorheen nauwelijks bekende culturen. En dat allemaal om ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ te inspireren, te enthousiasmeren en die mensen van vlees en bloed een onvergetelijke beleving en ervaring te bieden.

t1larg.triathalon

En één van die aspecten heeft vandaag even de speciale aandacht: FIT Avontuurlijke Sportreizen gaat altijd op zoek naar locaties, waar het terrein je uitnodigt én inspireert tot fysieke inspanningen en uitdagende sportactiviteiten! Dat geldt voor de mountainbike routes door de beboste heuvels van de Ardennen, de uitgestrekte savannes in een wildpark in Zuid-Afrika of de aanplantingen van sinaasappel- en olijfbomen op het eiland Rhodos. Maar evenzo de onmetelijke vlaktes in Centraal-Azië, waar in landen als Mongolië en Kirgyzië mountainbikers totaal ‘integreren’ in het hen omringende landschap. Tenslotte de onafzienbare rijstvelden in de Mekong-delta in Vietnam! Ook daar worden sporters als het ware ‘opgenomen’ in de volstrekt natuurlijke omgeving.

1920px-Meuse,_in_the_french_ardennes

En steeds worden natuur en inspanning afgewisseld met cultuur: de fysieke activiteiten tijdens de sportevenementen brengen deelnemers in contact met de lokale of regionale bevolking.

Mongolie incl Kazakken

Ook aan dit ‘terrein’ besteedt FIT Avontuurlijke reizen ruime aandacht. Of het nu de typische tenten en de kuddes van de Kirgiezen betreft, het jagen met paard en adelaar door Mongoolse nomaden of de eeuwenoude restanten van de Griekse beschaving op Rhodos. Alles ‘ademt’ cultuur en vormt samen met natuur en sport de essentiële ingrediënten van het activiteiten-menu van FIT Avontuurlijke Sportreizen. Om je honger erna te stillen raadpleeg je snel de ‘menukaart’ op www.fitavontuurlijkesportreizen! En nodig meteen ook jouw Facebook-vrienden uit om mee te genieten aan deze ‘dis’. Op alle terreinen zullen jullie ‘voldaan’ terug kunnen zien op een heerlijke verzameling van sport-, natuur- en cultuur- ‘gerechten’!

Dat het je wel moge bekomen!