FIT: het anagram F.I.T….waar staat het voor?

FIT: het anagram F.I.T….waar staat het voor? // 13 apr 2016

Al ‘woordspelend’ kun je er verschillende beschrijvingen voor bedenken. Een eerste greep kan zoiets opleveren als: ‘Fun In Travelling’, ‘Filosofie (van de) Innovatieve Toerist’, ‘Feestelijk In Touw’, ‘Fier, Ideëel (en) Trouw’. Zomaar, een viertal ‘uitprobeersels’; maar wel taalpogingen die beschrijven waar FIT Avontuurlijke Sportreizen voor staat!

Logo Fitavontuurlijkereizen

Voor de ‘fun’ die tijdens talloze sportreizen beleefd wordt, waarbij het een feest is om dit vooral gezamenlijk te doen. Voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe culturen en omgevingen. Daar hoort dan ook een innovatief aanbod bij! En zonder enige twijfel dient ook te worden gesteld, dat de interesse voor nieuwe ‘avonturen’ duidelijk ingegeven is vanuit op idealen gestoelde nieuwsgierigheid. Niet alleen “Wie zijn wij op deze aardbol?”, maar ook “In hoeverre ken ik die planeet?” en “Wat zijn voor mij nog steeds onbekende aspecten ervan?” of “Welke regio’s en welke daar wonende mensen, wil ik nog leren kennen?”. Voeg daar dan nog aan toe dat ik eveneens uitdagende, sportieve en grensverleggende ervaringen wil opdoen en er trots op wil zijn, dat ik (pro)-actief tot dergelijke prestaties gekomen ben.

En dan maakt het niet zoveel uit, waar dit op die aardbol gebeurt. Nog tal van onbekende en ‘onontgonnen’ (zowel letterlijk als figuurlijk!) gebieden en landsdelen nodigen je uit om via in- en ontspanning je ‘blik te verruimen’ en met een ‘gezonde geest in een gezond lichaam’ later terug te zien op die (gezamenlijke!) prestaties. Mooi meegenomen dat je je daarbij ook oneindig hebt kunnen laven aan die voorheen ‘onbekende aspecten’ van onze planeet!

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan snel www.fitavontuurlijkesportreizen.nl.