FIT’s totaal-programma: intrigerend en inspirerend!

FIT’s totaal-programma: intrigerend en inspirerend! // 23 mei 2016

Sportreizen organiseren in prachtige gebieden in de wereld, met de mogelijkheid mensen van andere culturen te ontmoeten. Reisavonturen ‘beleven’’ die raken, bijblijven, betekenis geven en stimuleren tot beweging en ontmoeting. Genieten van de veelzijdigheid van de ons omringende natuur, de veerkracht aanschouwen van natuurlijke landschappen, gezondheid ‘tanken’ in de meest prachtige, natuurlijke omgevingen en ons onderdompelen in en ons overgeven aan de ‘natuurlijke elementen’. Dat alles wil het totaal-programma van FIT Avontuurlijke Sportreizen waarmaken! En dat doet zij!

1024px-Tien-szan1   DF231A411B4C4872AF0A6806A67B75   Beekje

Uitdagende en grensverleggende sportbelevenissen in combinatie met unieke kennismakingen met soms eeuwenoude, maar doorgaans (nog) onbekende culturen. En dit alles in landschappen die ‘uitnodigen’ tot échte belevingen: fantastische bergketens in Bosnië Herzegovina, golvende weilanden op Ardense heuvels, dan weer slingerende paadjes langs Vietnamese rijstvelden, ijsvlaktes in Mongolië, China of Zuid-Siberië, weidse vlaktes in Kirgyzië of savannes van een Zuid-Afrikaans wildpark.

Zie hier, waarom en hoe FIT Avontuurlijke Sportreizen tot het uiterste gaat om geïnteresseerde sporters (zowel amateurs als professionals) en avonturiers te ‘uit te nodigen’ tot deelname. Steeds weer bewijzen de reacties van deelnemers, dat het uitgroeit tot een ‘once-in-a-lifetime’ ervaring. Een die in meerderlei opzicht écht iets toevoegt aan het bestaan: enerzijds tot ongekende sportieve prestaties komen en, anderzijds, natuur en cultuur op plaatsen leren kennen, die tot dan toe slechts voorkwamen in namenlijstjes of op atlaskaarten.

o_497   Gran_Canaria_CLimb3   DSC_0299

Zorg er dus zélf voor dat jij je schaart bij die grote groep van deelnemers, die je reeds voorgingen en die in meerderlei opzicht ‘geïntrigeerd en geïnspireerd’ zijn geraakt tot wérkelijke avonturen! Zoek dus deze ‘uitnodiging’ op www.fitavontuurlijkesportreizen.nl en wijs direct ook jouw vrienden op Facebook op deze onweerstaanbare invitatie om sport, natuur en cultuur op een volstrekt unieke wijze aan elkaar te verbinden!