FIT’s traktatie: communicatie en informatie!

FIT’s traktatie: communicatie en informatie! // 18 sep 2017

Wat FIT Avontuurlijke Sportreizen ook organiseert, het draait allemaal om communicatie en informatie. En het speelt zich allemaal af op drie niveaus: 1) zij informeert geïnteresseerde sporters en avonturiers over een breed aanbod van mogelijkheden en communiceert daarover via verschillende ‘kanalen’, 2) zij organiseert informatiebijeenkomsten vóórdat er sportreizen worden ondernomen. Bijeenkomsten waarbij toekomstige deelnemers uitgebreid worden geïnformeerd over niet alleen allerlei praktische wetenswaardigheden, maar ook over alle mooie ervaringen die hen te wachten staan! Tenslotte: 3) de sportieve activiteiten zélf (schaatsen, wielrennen, wandelen of hardlopen, zwemmen en mountainbiken) zijn ‘bronnen’ van informatie en communicatie.

  

Van meet af aan was, wordt en blijft het duidelijk: gezamenlijk een sportavontuur beleven verbindt. En vooral als deze ‘ervaringen’ beleefd worden in voorheen voor de deelnemers onbekende gebieden op deze aardbol. Jaren geleden was de Mekong Delta een waar strijdtoneel van Noord- en Zuid Vietnamezen, die bijgestaan werden door Amerikaanse soldaten. Nog steeds vormen de savannes van een wildpark in Zuid-Afrika een eldorado voor de enkel tot onze verbeelding sprekende wilde dieren. Tradities van duizenden jaren zijn nog altijd te beleven bij bevolkingsgroepen langs het Baikalmeer in Zuid-Siberië of op de steppes van het uitgestrekte Mongolië. En tenslotte zijn ook allerlei ‘decors’ in Europa (Bosnië Herzegovina, Rhodos, Zweden) onderhevig geweest aan historische, geo- en demografische en daardoor ook culturele veranderingen.

  

Behalve over de uiterst sportieve beleving tijdens deze ‘avonturen’ informeert FIT Avontuurlijke Sportreizen deelnemers ook over allerhande interessante ‘randverschijnselen’. Zo vormt het kennismaken met soms eeuwenoude culturen vaak ook een extra bron van communicatie. Het is en blijft van meet af aan duidelijk: de informatie over haar arrangementen en de communicatie met deelnemers (vooraf, tijdens en na afloop) is voor FIT Avontuurlijke Sportreizen ‘bindend’! Informeer daarom jezelf via www.fitavontuurlijkesportreizen.nl en communiceer dit onmiddellijk door naar jouw vrienden op Facebook. Dit ‘bindt’ extra!