FIT’s visie op de televisie!

FIT’s visie op de televisie! // 04 sep 2016

Het RTL4-programma ‘LifestyleXperience Plus’ besteedt op zaterdag 10 september 2016 om 13.25 uur aandacht aan het bijzonder diverse aanbod van FIT Avontuurlijke Sportreizen. Een geweldige gelegenheid om haar unieke reizen en evenementen een speciaal over het voetlicht te brengen. Anderzijds ook een bewijs dat zij onder de verschillende aanbieders van sportreizen een volstrekt ‘aparte plaats’ inneemt!

Stefan Rasing vertelt over de branche:

Stefan-Rasing-200x257

Er zijn tientallen reisorganisaties in binnen- en buitenland gespecialiseerd in actieve vakanties, rondreizen en specials in Europa. Er zijn zeer weinig bedrijven in Azië. De afgelopen jaren zijn ook diverse reisorganisaties failliet gegaan. Wij zijn als FIT avontuurlijke sportreizen uniek. Uniek omdat we het volgende doen:

  • Werken voor drie verschillende doelgroepen (recreatiesporters/breedtesporters, top sporters, ongeneeslijk zieke mensen)
  • Werken op unieke mooie plekken in de wereld
  • Een reis combineren met een event
  • Samenwerken met de lokale bevolking (Chinese boeren, Moncks in Vietnam, Mongoliërs etc.)
  • We kiezen voor ongebaande paden en leven zelfs met de lokale bevolking; met een Landrover en voldoende reserve-brandstof rijden we door de het gebergte in het westen van Mongolië waar de Kazakken leven in houten hutten en zich alleen anno 2016 bezig houden met zichzelf in leven houden. Deze mensen verhuizen als het gras op is voor de schapen. Mens adelaar en paard nog jagen voor prooi om van te leven. We laten dit ook zien tijdens de reis.
  • De reizen zijn altijd veilig ondanks andere standaarden van veiligheid in China Rusland etc. Een ambulance met inhoud is niet in elk land gelijk, een helikopter die we inzetten voor de veiligheid ook niet.

Logo Fitavontuurlijkereizen

 

Kijk, dat is nu typisch FIT Avontuurlijke Sportreizen! Tot ziens ….  En oh ja ! …. Laat dit ook al jouw vrienden op Facebook weten, want je komt ze nadien tegen als ‘lotgenoot’ op jouw volgende event met ons!