Geen fiets -‘panne’ … op de Afrikaanse savanne!

Geen fiets -‘panne’ … op de Afrikaanse savanne! // 19 mei 2016

Wat zou de rijkdom aan ‘wilde beesten’ in een Afrikaans wildpark te maken kunnen hebben met het aanbod van FIT Avontuurlijke Sportreizen? Wel, daaronder bevinden zich een tweetal unieke evenementen, die plaatsvinden in Zuid-Afrika: de Racecycling Challenge (inclusief deelname aan de Cape Town Cycle Tour) en de Kruger Challenge.

D123-hero-south-africa-safari-game-drive-private-lions-2000x837

De eerste is een 4 daagse wielertour van Port Elisabeth via Knysna en Oudshoorn naar Kaapstad langs de beroemde Route 62 in Zuid Afrika. Maar liefst 850 kilometer over o.a de Staden’s River Pass , dwars door de prachtige Karoo-woestijn, langs talloze wijngaarden en –huizen en de Plettenberg Bay. Onderweg is er ruim tijd om te genieten van de prachtige landschappen en de wilde dieren van dit stukje Zuid Afrika. Met daarbij de mogelijkheid deel te nemen aan de beroemdste fietswedstrijd ter wereld: de Cape Town Cycle Tour, voorheen de Cape Argus.
De tweede – de Kruger Challenge – is een reisavontuur, dat met geen andere reis te vergelijken is. Je fietst, begeleid door gewapende rangers, door het beroemdste wildpark ter wereld: het Kruger National Park in Zuid Afrika. Hier wonen de ‘Big Five’ van Afrika: de olifant, de neushoorn, de luipaard, de leeuw en de buffel. En de kans is groot dat je oog in oog komt te staan met deze schitterende dieren. Veder fiets je in Misty Mountains, een van de mooiste bergachtige gebieden ter wereld en maak je kennis met dit prachtige en spectaculaire deel van Afrika.

ZA Start tijdelijk 2

Uniek, deze twee sportieve fietsreizen in Zuid-Afrika! Uniek, niet alleen voor de sporters, maar ook voor de ‘wilde beesten’, die eens iets anders ‘beleven’ met de voorbij rijdende mountainbikers. Uitgebreide informatie vind je op de website www.fitavontuurlijkesportreizen.nl, waar dan ook meteen uit zal blijken dat door de goede organisatie er beslist geen sprake zal zijn van fiets -‘panne’ in die onmetelijke Afrikaanse savanne! Wees daar maar gerust op en breng dus ook snel jouw Facebook-vrienden op de hoogte van deze sportieve mogelijkheden. Het zullen onvergetelijke belevenissen worden, die daarna nog lang, zéér lang de mooiste herinneringen blijven opleveren!