Heus … FIT Avontuurlijke Sportreizen is puur ambitieus !

Heus … FIT Avontuurlijke Sportreizen is puur ambitieus ! // 29 jun 2016

De ambitie van FIT Avontuurlijke Sportreizen: deelnemers elkaar laten ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en creatieve inspiratie op te doen. Welke situaties of ontwikkelingen ook op groepen sporters of avonturiers afkomen, ze zullen er erop anticiperen alsof ze een ‘lerend team’ zijn! Want het komt erop aan dat ze de positieve energie vast weten te houden en samen verder bouwen aan de gezamenlijke prestatie! Want ook al ga je alleen misschien sneller, samen kom je verder.

foto820.viertal

De vele ambitieuze en belevenisvolle evenementen van FIT Avontuurlijke Sportreizen zijn uiterst aanlokkelijk, aantrekkelijk en tegelijkertijd ‘uitnodigend’ tot een passende instelling, motivatie en attitude. De ontwikkelde reizen – combinaties van sport, avontuur, cultuur en natuur – zijn daarom uniek en voor eenieder op zijn en haar niveau uitdagend. Zeker ook omdat ze plaatsvinden in prachtige, soms onbekende gebieden in de wereld, met de mogelijkheid mensen van andere culturen te ontmoeten. Het zijn reisavonturen die ‘raken’, bijblijven, betekenis geven en stimuleren tot beweging en ontmoeting.

DF231A411B4C4872AF0A6806A67B75

Gegarandeerd dat een bezoek aan www.fitavontuurlijkesportreizen.nl je hiervan niet alleen overtuigt, maar je ook inspireert om deel te gaan nemen aan één van de vele aangeboden sportreizen. En dan zou het helemaal mooi zijn als je – nadat je jouw “JA”! hebt gedeeld met je vrienden op Facebook! – dat deze vrienden meezitten in het vliegtuig en bus, om te schaatsen, te zwemmen, te mountainbiken en/of hard te lopen!

Veel gezamenlijk plezier gewenst, in en mét elkaar!