Hoe ik er op kwam … om te gaan mountainbiken in Vietnam !

Hoe ik er op kwam … om te gaan mountainbiken in Vietnam ! // 27 jun 2016

FIT Avontuurlijke Sportreizen organiseert in Vietnam een drietal fietsevenementen, die je bij terugkomst in Nederland als bijzondere ervaringen zullen bijblijven! Je zult een land leren kennen met veel tradities en aardige mensen, die een grote positieve wil uitstralen om het land op te bouwen. Een bijzonder land, rijk aan cultuur en vol historische bezienswaardigheden, een overweldigende natuur, een enorme bedrijvigheid, tempels, een bewogen historie en vooral een sympathieke bevolking; deze woorden hebben betrekking op dat betoverende en steeds meer tot nieuw ‘ontdekkingen’ aanzettende Vietnam.

Start-23   Start 2

In het totaalprogramma van FIT Avontuurlijke Sportreizen nemen de drie mountainbike evenementen in Vietnam een aparte plaats in. Even wonderlijk als de sportieve belevenissen zijn hier de talloze herinneringen aan de sociaal-culturele historie van dit fascinerende land. Zowel het noorden, als ook het centrale gedeelte én de zuidwestelijke Mekong-delta, herbergen restanten van het verre, maar ook het meer recente verleden. Maar wat in positieve zin nà de reis blijft hangen is de herinnering aan de bijzonder sympathieke, hardwerkende en gastvriendelijke bevolking!

Vietnam Start 2   Vietnam Noord Centraal Persoon in rijstveld

Dit komt overal tot uiting: in de idyllische badplaats Nha Trang, bij de ‘easyriders’ in het bergplaatsje Da Lat, in Ho Chi Minh, bij de bergbevolking van Mai Chau én, tenslotte, onder de inwoners van Hanoi. Dit alles vormt niet alleen het natuurlijke ‘decor’ voor fantastische mountainbike avonturen. Het bepaalt ook in hoge mate het plezier bij de fysieke inspanningen. Sport, natuur én cultuur laten zich opnieuw optimaal combineren tot een unieke beleving in dit betoverende land! Kijk snel op www.fitavontuurlijkesportreizen.nl hoe en wanneer je deelgenoot kunt zijn aan deze beleving. En laat jouw Facebook-vrienden snel weten dat ook zij zich kunnen aanmelden en inschrijven. Stuur deze blog door en wie weet, kom je ze t.z.t. tegen op een mountainbike trip tegen in Vietnam!