In allerijl nog geboekt … als je fysieke uitdagingen zoekt!

In allerijl nog geboekt … als je fysieke uitdagingen zoekt! // 14 jun 2016

De keuze, nu nét voor de zomervakantie: ‘triathlonnen’ in een prachtig, ruig en ongerept land, iets verder weg òf dichterbij een fantastische mountainbike reis door de Ardennen met uitdagende tracks, lange beklimmingen en rijden dwars door snelstromende riviertjes. Beide evenementen meer dan de moeite waard! Fietsen langs fantastische rotspartijen, lopen over licht golvende paadjes langs de hellingen van beboste bergen en zwemmen in het smaragdgroene Boracko-meer òf fietsen door het authentieke pittoreske dorp Durbuy tijdens de Ardennen Mountainbike Challenge 2016.

FP_WY200705_ 62

Het “Cross triathlon duursport trainingskamp Bosnië Herzegovina 2016” is een ronduit mooi, fysiek avontuur volop uitdagingen in een mix, waar menig sporter en of avonturier van zal smullen. Alles gebeurt vanuit Herzegovina Lodges waar je ondergebracht wordt in een 2 of 4 persoonsappartement, met uitzicht op fantastische rotspartijen, beboste bergen en het smaragdgroene Boracko-meer. Dit is het grootste natuurlijk gevormde bergmeer van Bosnië en Herzegovina. Het meer ligt verborgen tussen de bergen met loof- en naaldbossen, waardoor er in de directe de omgeving van het meer geweldige mountainbike-, maar ook wandelroutes uitgezet zijn.

Tijdens de ‘Ardennen Mountainbike Challenge 2016’ voert de ruige tocht je door de Ardense bossen en weilanden en kunnen we je, in overleg, ook andere outdoor activiteiten aanbieden, zoals kanovaren en kajakken.

Ardennen Start 2

Genoeg reden dus om een bezoek te brengen aan de website www.fitavontuurlijkesportreizen.nl. Ook bij de beide hier genoemde programma’s voor elk wat wils en steeds met een fenomenale begeleiding, dat laat de ‘FIT-passie’ voor avontuurlijke sportreizen steeds weer zien! Eens als je er kennis mee hebt gemaakt, ben je verkocht ‘voor het leven’! Raadpleeg dus snel de website en stuur je bevindingen rechtstreeks naar jouw vrienden op Facebook! Ze zouden het je achteraf kwalijk nemen als je dat niet gedaan had!