Je leert … het is FIT dat communiceert en informeert!

Je leert … het is FIT dat communiceert en informeert! // 16 jun 2016

FIT Avontuurlijke Sportreizen staat – dat is al lang bekend – voor goede communicatie en informatie. Zij informeert geïnteresseerde sporters en avonturiers over een breed aanbod van mogelijkheden. Zo ook weer vrijdagavond a.s.: zij communiceert dan over twee unieke schaatsavonturen die in het begin van het nieuwe jaar 2017 georganiseerd gaan worden! De Gele Rivier in China en het Baikalmeer in Zuid-Siberië zijn er klaar voor om grote groep Nederlandse schaatsliefhebbers deze avonturen te laten beleven. Dus logisch dat dit vraagt om optimale communicatie en informatie!

Stefan-Rasing-200x257

Stefan Rasing, de leider van FIT Avontuurlijke Sportreizen, zal er persoonlijk zorg voor dragen dat je op vrijdag 17 juni a.s. vanaf 19.00 uur ontvangen wordt in een grote Mongoolse Ger van 9 meter doorsnede in de kersenbongerd van camping QKLQ, Kamervoort 25 in Angeren (www.gercamping.com). Hijzelf communiceert en informeert dan uitvoerig over deze twee unieke schaatsavonturen.

Stel je alvast de beelden erbij voor: een onmetelijk grote ijsvlakte, de koude wind die om je heen waait en het gevoel dat je – behalve dat je met een groepje mede-liefhebbers de elementen trotseert – naar de eindeloos lijkende en dus onbereikbare horizon schaatst! Onder zowel dreigende wolken, als ook onder een aangenaam zonnetje, zal het een grensverleggende uitdaging worden voor sporters en avonturiers.

Siberie schaatsers op meer  DSC_0053

Het is dan ook duidelijk: de communicatie hiervan en informatie hierover is essentieel. Niet alleen over de praktische aspecten rond organisatie, data en locaties, maar ook over bestaande ervaringen en belevingen én, tenslotte, over allerlei wetenswaardigheden rond cultuur, levenswijze en bijzonderheden van de lokale bevolking met wie je op de bestemming in contact komt! Kortom, meer dan de moeite waard om er vrijdagavond te zijn, maar ook de website www.fitavontuurlijkesportreizen.nl te raadplegen. Als je jezelf er dan over informeert, communiceer dit dan ook onmiddellijk door naar jouw vrienden op Facebook!