Krachtig en prachtig !

Krachtig en prachtig ! // 20 jun 2016

Krachtig is de filosofie van FIT Avontuurlijke Sportreizen én de wijze waarop zij voortdurend over haar programma’s communiceert en de mensen informeert. Prachtig zijn de avontuurlijke sportevenementen die onderdeel zijn van die programma’s, waar dan ook georganiseerd. Of het nu een bestemming dichtbij betreft, zoals de Belgische Ardennen óf Vietnam of Zuid-Afrika, waar je deelneemt aan een mountainbike-avontuur. Alles ademt die FIT-filosofie: een gezonde geest in een gezond lichaam, samen uitdagende, sportieve prestaties nastreven en tegelijkertijd kennis maken met voorheen nauwelijks bekende culturen!

sunrise landscapes nature trees fields sad 2560x1600 wallpaper_www.wall321.com_19   bosnia-and-herzegovina-kravica-waterfalls.jpg.adapt.945.1

Voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe culturen en omgevingen. Daar hoort dat innovatieve aanbod van FIT Avontuurlijke Sportreizen zeker bij! En zonder enige twijfel dient ook te worden gesteld, dat de interesse voor nieuwe ‘avonturen’ duidelijk ingegeven is vanuit haar op idealen gestoelde nieuwsgierigheid. Niet alleen “Wie zijn wij op deze aardbol?”, maar ook “In hoeverre ken ik die planeet?” en “Wat zijn voor mij nog steeds onbekende aspecten ervan?” of “Welke regio’s en welke daar wonende mensen, wil ik nog leren kennen?”. Voeg daar dan nog aan toe dat ik eveneens uitdagende, sportieve en grensverleggende ervaringen wil opdoen en er trots op wil zijn, dat ik (pro)-actief tot dergelijke prestaties gekomen ben.

En dan maakt het niet zoveel uit, waar dit op die aardbol gebeurt. Nog tal van onbekende en ‘onontgonnen’ gebieden en landsdelen nodigen je uit om via in- en ontspanning je ‘blik te verruimen’ en met die ‘gezonde geest in een gezond lichaam’ later terug te zien op die (gezamenlijke!) prestaties. Mooi meegenomen dat je je daarbij ook oneindig hebt kunnen laven aan die voorheen ‘onbekende aspecten’ van onze planeet!

Altay Start 2

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan snel www.fitavontuurlijkesportreizen.nl. Het is ondenkbaar dat het aanbod van FIT Avontuurlijke Sportreizen je niet aan zal spreken! Vandaar dat je zonder enige twijfel de noodzaak zult inzien om dit prachtige totaalprogramma op een krachtige wijze onder de aandacht te brengen van al jouw Facebook-vrienden. Zorg ervoor dat het naar alle adressen gecommuniceerd wordt, want informatie betekent ook inspiratie!