Maak eens tijd … voor een sportieve ‘drie-eenheid’!

Maak eens tijd … voor een sportieve ‘drie-eenheid’! // 08 jun 2016

In het unieke Bosnië Herzegovina organiseert Fit Avontuurlijke Sportreizen deze zomer haar “Cross triathlon duursport trainingskamp Bosnië Herzegovina 2016”. Een ronduit mooi fysiek avontuur in een prachtig, ruig en ongerept land met volop uitdagingen, die het meer dan de moeite waard maken om doorheen te fietsen, te zwemmen en hard te lopen. Het menu voor dit fysieke avontuur is een mooie mix waar menig sporter en of avonturier van zal smullen!

Bosnia and Herzegovina beautiful landscape

Mountainbiken over prachtige tracks en zwemmen in een smaragdgroen meer: bewegen in stukken ongerepte natuur en genieten van helder en schoon water, gezonde lucht en mooie, hoge bergen met ronduit schitterende off road routes. Alles gebeurt vanuit Herzegovina Lodges waar je ondergebracht wordt in een 2 of 4 persoonsappartement, met uitzicht op fantastische rotspartijen, beboste bergen en het smaragdgroene Boracko-meer. Dit is het grootste natuurlijk gevormde bergmeer van Bosnië en Herzegovina. Het meer ligt verborgen tussen de bergen met loof- en naaldbossen, waardoor er in de directe de omgeving van het meer geweldige mountainbike-, maar ook wandelroutes uitgezet zullen worden. Zie daar het perspectief dat FIT Avontuurlijke Sportreizen je biedt!

triathlon-swim  Bastion-1020x634  o_497

Check snel de website www.fitavontuurlijkesportreizen.nl en schrijf je voor deze komende zomerperiode nog in voor dit grandioze sportevenement!
En vergeet vooral niet deze blog te delen met je vrienden op Facebook! Wellicht dat je hen tijdens het zwemmen, fietsen en hardlopen naast je weet en dat je nog een ‘harde dobber’ aan hen zult hebben. Maar ongetwijfeld staat jouw fysieke conditie er garant voor dat je deze sportieve ‘drie-eenheid’ tot een goed einde brengt!

Veel succes … en vooral plezier!