Mountainbiken

Ardennen Start 2

De Ardennen Mountainbike Challenge

2 dagen mountainbiken door de Ardennen. Uitdagende tracks, lange beklimmingen. Midden in schitterende natuur, dwars door snelstromende riviertjes.

LEES MEER

Kyrgistan 16 dagen Start 2

Mountainbike Challenge Kyrgizstan 16 dagen

16 dagen fietsen over hoge bergkammen en door de uitgestrekte dalen die Kyrgystan kenmerken. Toerisme is er vrijwel niet, maar de bevolking is vriendelijk en gastvrij.

LEES MEER

Start 2

Mountainbike Challenge Kyrgizstan 22 dagen

22 dagen fietsen naar o.a één van de trekpleister van Kyrgyzstan: het natuurreservaat rond het Issyk-Köl-meer. In de Sovjet tijd was dit gebied streng verboden voor buitenlanders.

LEES MEER

Start 2

Mountainbike Challenge Noord Centraal Vietnam

11 dagen fietsen van noord naar centraal Vietnam: overweldigende natuur, tempels, een bewogen historie en vooral een sympathieke bevolking

LEES MEER

Start 2

Mountainbike Challenge Vietnam

16 dagen fietsen door Vietnam: rijk aan cultuur, vol historische bezienswaardigheden en ongerepte natuur, maar ook een bezoek aan Ho Chi Mhin.

LEES MEER

Start 2

Mountainbike Noord-West Vietnam en de Mekong

Maak kennis met het authentieke Vietnam en haar de kleurrijke bergvolkeren. Fietsen langs waterwegen in de unieke Mekong Delta.

LEES MEER

Altay Start 2

Mystic Altai Challenge

 

12 dagen fietsen door Mongolie: oneindige groene vlakten, bergen en rivieren, maar ook land van nomaden en kazakken. U waant zich terug in de tijd.

LEES MEER

Start 2

Mystic Altai incl Eagle Festival

 

14 dagen fietsen door Mongolie: oneindige groene vlakten, bergen en rivieren. Het land van nomaden en kazakken, inclusief het unieke Eagle Festival

LEES MEER

Start 2

Rhodos Mountainbike Challenge

Vanuit uw accommodatie maakt u over het hele eiland mountainbike ritten, soms over geasfalteerde wegen, maar ook off road.

 

LEES MEER

intro-zuidafrika-Kruger

Zuid Afrika Kruger Challenge

 

Onder begeleiding van gewapende rangers fiets u door het beroemdste wildpark ter wereld;Het Kruger national Parc in Zuid Afrika. Hier wonen de Big Five van Afrika.

LEES MEER