Niet nodig om te korten …. op plezierig sporten!

Niet nodig om te korten …. op plezierig sporten! // 16 jun 2016

Wanneer je regelmatig aan lichaamsbeweging doet, is dat goed voor de spieren, hart, longen en bloedvaten. Deze raken eraan gewend om hard te werken als je dagelijks beweegt. Daardoor voel je je al snel een stuk fitter en krijg je meer energie. Regelmatig bewegen is niet alleen gezond, het is ook nog eens erg leuk om te doen. Dus alle reden om in ieder geval op regelmatig sporten niet te korten!

265501409221385307_1385470562

Natuurlijk zul je er op den duur ook een betere psychische gezondheid door opbouwen. Bewegen zorgt ervoor dat je beter kunt ontspannen. Daarnaast ben je minder moe (ontspanning door inspanning), ga je beter slapen, waardoor je ‘s morgens uitgerust en een stuk fitter je bed uitkomt. De meeste mensen doen dit al zonder er bij na te denken. Bijvoorbeeld door op de fiets naar het werk te gaan, een wandeling door de stad te maken, een volkstuintje te beginnen of door te klussen. Door lichaamsbeweging verdwijnen zorgen en spanningen naar de achtergrond.

images (1)

Zie hier, een pleidooi om je eens te wenden tot FIT Avontuurlijke sportreizen. Gegarandeerd dat haar leider, Stefan Rasing, je zal weten te enthousiasmeren om gepassioneerd een vakantiereis te ondernemen, waarbij fietsen, wandelen of hardlopen (ook buiten de gebaande paden) een centrale rol spelen! Zijn vele boeiende en uitdagende arrangementen zullen als een ‘uitnodiging’ voelen om een buitenlandse reis te boeken. Het brede totaalprogramma biedt een scala aan evenementen voor sporters en avonturiers, van klein tot groot, van beginnersniveau tot gevorderden.

Logo Fitavontuurlijkereizen

Waar moet je zijn? Natuurlijk: de website van FIT Avontuurlijke Sportreizen! Dus snel naar www.fitavontuurlijkesportreizen.nl, waar je een werkelijk overrompelend mooi en compleet programma aantreft van ongekende sportavonturen. Pure fysieke uitdagingen, maar steeds in combinatie met prachtige ervaringen rond culturele belevenissen terplekke. Want kennis van de plaats van bestemming, de regio of het land in kwestie, verschaft a.h.w. extra voeding. Het gaat tenslotte om ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’, nietwaar? Daarom, alle reden om ook direct jouw Facebook-vrienden hiervan op de hoogte te brengen!