Niet te versmaden: helder water en uitdagende paden!

Niet te versmaden: helder water en uitdagende paden! // 20 apr 2017

Mountainbiken over prachtige tracks en zwemmen in een smaragdgroen meer: bewegen in stukken ongerepte natuur en genieten van helder en schoon water, gezonde lucht en mooie, hoge bergen met ronduit schitterende off-road routes. Zie daar een perspectief dat FIT Avontuurlijke Sportreizen je biedt!

  

Waar kun je deze ervaringen ‘beleven’? In het unieke Bosnië Herzegovina! Fit Avontuurlijke Sportreizen organiseert er in de zomer van 2018 haar “Cross triathlon duursport trainingskamp Bosnië Herzegovina”. Een ronduit mooi fysiek avontuur in een prachtig, ruig en ongerept land met volop uitdagingen, die het meer dan de moeite waard maken om doorheen te fietsen, te zwemmen en hard te lopen. Het menu voor dit fysieke avontuur is een mooie mix waar menig sporter en of avonturier van zal smullen.

Alles gebeurt vanuit Herzegovina Lodges waar je ondergebracht wordt in een 2 of 4 persoonsappartement, met uitzicht op fantastische rotspartijen, beboste bergen en het smaragdgroene Boracko-meer. Dit is het grootste natuurlijk gevormde bergmeer van Bosnië en Herzegovina. Het meer ligt verborgen tussen de bergen met loof- en naaldbossen, waardoor er in de directe de omgeving van het meer geweldige mountainbike-, maar ook wandelroutes uitgezet zullen worden.

Nieuwsgierig geworden? Check dan snel de website www.fitavontuurlijkesportreizen.nl en schrijf je zo spoedig mogelijk in voor dit grandioze sportevenement! Natuurlijk duurt het nog even, maar je doet er goed aan om naar één van de informatiebijeenkomsten te komen, waar je er nog veel meer informatie over te horen krijgt! De data voor deze informatiebijeenkomsten in het komende najaar staan eveneens op bovengenoemde website aangekondigd.

  

En, tenslotte, vergeet ook niet al je Facebook vrienden hiervan op de hoogte te brengen! Wie, weet fietsen, zwemmen en lopen zij volgend jaar met je mee!