Niet te versmaden: helder water en uitdagende paden!

Niet te versmaden: helder water en uitdagende paden! // 19 apr 2016

Mountainbiken over prachtige tracks en zwemmen in een smaragdgroen meer: bewegen in stukken ongerepte natuur en genieten van helder en schoon water, gezonde lucht en mooie, hoge bergen met ronduit schitterende off road routes. Zie daar een perspectief dat FIT Avontuurlijke Sportreizen je biedt!

Bosnia and Herzegovina beautiful landscape   15

Waar kun je deze ervaringen ‘beleven’? In het unieke Bosnië Herzegovina! Fit Avontuurlijke Sportreizen organiseert er deze zomer haar “Cross triathlon duursport trainingskamp Bosnië Herzegovina 2016”. Een ronduit mooi fysiek avontuur in een prachtig, ruig en ongerept land met volop uitdagingen, die het meer dan de moeite waard maken om doorheen te fietsen, te zwemmen en hard te lopen. Het menu voor dit fysieke avontuur is een mooie mix waar menig sporter en of avonturier van zal smullen.

bosnia-and-herzegovina-kravica-waterfalls.jpg.adapt.945.1

Alles gebeurt vanuit Herzegovina Lodges waar je ondergebracht wordt in een 2 of 4 persoonsappartement, met uitzicht op fantastische rotspartijen, beboste bergen en het smaragdgroene Boracko-meer. Dit is het grootste natuurlijk gevormde bergmeer van Bosnië en Herzegovina. Het meer ligt verborgen tussen de bergen met loof- en naaldbossen, waardoor er in de directe de omgeving van het meer geweldige mountainbike-, maar ook wandelroutes uitgezet zullen worden.

Nieuwsgierig geworden? Check dan snel de website www.fitavontuurlijkesportreizen.nl en schrijf je voor deze komende zomerperiode nog in voor dit grandioze sportevenement!
Oh ja, vergeet niet deze blog te delen met je vrienden op Facebook!