‘Niets is erop tegen, om gezond te bewegen!’

‘Niets is erop tegen, om gezond te bewegen!’ // 15 apr 2016

Regelmatig bewegen is niet alleen gezond, het is ook nog eens erg leuk om te doen. Spieren, hart, longen en bloedvaten raken gewend om hard te werken als je dagelijks beweegt. Daardoor voel je je al snel een stuk fitter en krijg je meer energie.

Wanneer je regelmatig aan lichaamsbeweging doet, zul je op den duur ook een betere psychische gezondheid opbouwen. Bewegen zorgt ervoor dat je beter kunt ontspannen. Daarnaast ben je minder moe (ontspanning door inspanning), ga je beter slapen, waardoor je ‘s morgens uitgerust en een stuk fitter je bed uitkomt. De meeste mensen doen dit al zonder er bij na te denken. Bijvoorbeeld door op de fiets naar het werk te gaan, een wandeling door de stad te maken, een volkstuintje te beginnen of door te klussen. Door lichaamsbeweging verdwijnen zorgen en spanningen naar de achtergrond.

Gezond_bewegen      ZA Start tijdelijk 2

Zie hier, een pleidooi om je eens te wenden tot FIT Avontuurlijke sportreizen. Gegarandeerd dat haar leider, Stefan Rasing, je zal weten te enthousiasmeren om gepassioneerd een vakantiereis te ondernemen, waarbij fietsen, schaatsen, zwemmen, wandelen of hardlopen (ook buiten de gebaande paden) een centrale rol spelen! Zijn vele boeiende en uitdagende arrangementen zullen als een ‘uitnodiging’ voelen om een buitenlandse reis te boeken. Het brede totaalprogramma biedt een scala aan evenementen voor sporters en avonturiers, van klein tot groot, van beginnersniveau tot gevorderden.

Waar moet je zijn? De website van FIT Avontuurlijke Sportreizen. Dus snel naar www.fitavontuurlijkesportreizen.nl.