NIEUW !! NIEUW !!: Schaatsen in Zweden

NIEUW !! NIEUW !!: Schaatsen in Zweden // 12 okt 2017

FIT Avontuurlijke Sportreizen biedt in het voor jaar 2018 een uniek schaatsavontuur in Zweden! In samenwerking met lokale sporters en gidsen zijn op enkele meren schaats-tracks uitgezet en bestaat er zelfs de gelegenheid om het schaatsprogramma af te sluiten (na 4 dagen plezier en avontuur op het ijs beleefd te hebben!) met de deelname aan de KPN Grand Finale!

  

Schaatsen dus door de ongerepte Zweedse natuur en voorzien van een complete Zweedse veiligheids-uitrusting. Er wordt uiteraard begonnen met vertellingen over het gebied en de lokale klimatologische omstandigheden, die tijdens het sporten van bepalend belang zullen zijn!  Informatie over de omstandigheden op en rond het ijs, alsmede een veiligheids-clinic maken de voorbereiding compleet en optimaal verantwoord!

Tijdens de tochten delen de gidsen veel informatie over de omgeving, het ijs en de geschiedenis. De lunch wordt onderweg genoten langs de kant of op eilandjes, waar zelfs een kampvuurtje de mogelijkheid biedt om worstjes en tosties te bereiden! Het avondeten wordt in plaatselijke herbergen geserveerd, waarna de gasten bij een kampvuur nog kunnen genieten van warme glögg en allerlei Zweedse hapjes.

Naast het schaatsen op de Gele Rivier in China en op het Baikalmeer in Mongolië nu dus Zweden! Kijk snel op de website voor aanvullende informatie betreffende data, programma en boekingsvoorwaarden. Licht ook jouw Facebook-vrienden er over in! Wie weet boeken zij ook en draagt dit bij tot een fantastisch collectief beleven van unieke ervaringen in het hoge noorden van Zweden! Tot ziens op de schaats daar!