Omdat ik aandrong: mountainbiken langs de Mekong!

Omdat ik aandrong: mountainbiken langs de Mekong! // 13 mei 2016

FIT Avontuurlijke Sportreizen organiseert een drietal fietsevenementen, als bijzondere ervaringen in een land met veel tradities en aardige mensen: Vietnam! Haar overweldigende natuur en enorme bedrijvigheid, tempels, haar bewogen historie en vooral een sympathieke bevolking maken Vietnam tot een bijzonder land, rijk aan cultuur en vol historische bezienswaardigheden.

Start-23   Start 2

Een rondreis door Vietnam levert vele hoogtepunten: cultuurschatten, kilometerslange zandstranden, adembenemend mooie landschappen en prachtige steden. Onder andere de koloniale hoofdstad Hanoi met het sprookjesachtig mooie Halong Bay, de verboden stad van Hué en het schilderachtige havenstadje Hoi An, de levendige miljoenenstad Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon, de idyllische badplaats Nha Trang en het bergplaatsje Da Lat.

Vietnam Start 2

Mogelijkheden dus om op de mountainbike dit unieke land te ontdekken en te gaan verkennen! Op de website www.fitavontuurlijkesportreizen.nl vind je nog veel meer informatie om er dit jaar reeds gebruik van te kunnen maken. En dring er maar gerust bij je Facebook-vrienden op aan om dat ook te doen! Ook zij zullen beslist geboeid zijn om, in combinatie met uitdagende mountainbiketochten, de fascinerende cultuur van dit land te leren kennen!