Ongebreidelde verleider!

Ongebreidelde verleider! // 01 mei 2016

“Het moment sluit zich af voor de tijd, zij negeert deze. Alleen het moment telt, er bestaat geen vóór en geen na. De verleidende kracht is gelegen in het overweldigende van het moment zelf. Zij is pure onmiddellijkheid”. Taal van enkele filosofen uit het verleden; maar wat voelden zij – Sören Kierkegaard en Friedrich Nietzsche – al goed aan, wat FIT Avontuurlijke Sportreizen de deelnemers aan haar programma’s en evenementen wil bieden!

maxresdefault

Uitdagende en grensverleggende sportbelevenissen in combinatie met unieke kennismakingen met soms eeuwenoude, maar doorgaans (nog) onbekende culturen. En dit alles in een fysieke setting, waarbij soms fantastische bergketens in Bosnië Herzegovina, golvende weilanden op Ardense heuvels, dan weer slingerende paadjes langs Vietnamese rijstvelden of savannes van een Zuid-Afrikaans wildpark, extra ‘verleiden’ tot échte beleving!

201511241520140.banner-1_1448374814

Zie hier, waarom en hoe FIT Avontuurlijke Sportreizen nergens voor terugdeinst als het er om gaat geïnteresseerde sporters (zowel amateurs als professionals) en avonturiers te ‘verleiden’ tot deelname. Steeds weer bewijzen de reacties van deelnemers, dat het uitgroeit tot een ‘once-in-a-lifetime’ ervaring. Een die in meerderlei opzicht écht iets toevoegt aan het bestaan: enerzijds tot ongekende sportieve prestaties komen en, anderzijds, natuur en cultuur op plaatsen leren kennen, die tot dan toe slechts voorkwamen in namenlijstjes of op atlaskaarten.

20150211_090238

Zorg er dus zélf voor dat jij je schaart bij die grote groep van deelnemers, die je reeds voorgingen en die in meerderlei opzicht ervan genoten ‘verleid’ te zijn geworden. Zoek dus deze verleiding op www.fitavontuurlijkesportreizen.nl en wijs direct ook jouw vrienden op Facebook op de onweerstaanbare uitnodiging om sport, natuur en cultuur op een volstrekt unieke wijze aan elkaar te verbinden!