Over Fit

We organiseren sport reis avonturen in Azië, Europa en Afrika. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van sportieve reizen voor recreatieve en geoefende sporters. Deze reizen bieden wij aan voor iedere sportieve vereniging, organisaties, en individuen. Onze sportieve reizen zijn een combinatie van sport, avontuur, cultuur en natuur.

Fit Avontuurlijke Sport Reizen is een initiatief van Stefan Rasing. Hij heeft meer dan 30 jaar reizen georganiseerd voor bedrijven, groepen en individuen. Hij is oud topsporter en trainer/ coach voor bedrijven met veranderingstrajecten. Alles bij hem staat in het teken van Fit, Gezond in Beweging. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Als mens houdt hij van fysieke en mentale uitdaging. Hij wil mensen inspireren vanuit de gedachte geest en lichaam op een stimulerende wijze te onderhouden. De ontwikkelde reizen zijn daarom uniek en voor ieder op zijn en haar niveau uitdagend. Hij houdt van natuur, mensen en verrassing. Daarom organiseert Stefan sport reizen in prachtig onbestemde gebieden in de wereld en biedt hij de mogelijkheid mensen van andere culturen te ontmoeten. Het zijn reisavonturen die u raken, bij blijven, betekenis geven en stimuleren tot beweging en ontmoeting

U fietst door schitterende landschappen, maakt kennis met eeuwenoude culturen en ontmoet vriendelijke mensen. Wij combineren onze sportreizen met culturele lokale festivals. Daar bieden wij dan Community based Toerisme. De lokale bevolking profiteert rechtstreeks. Zij krijgen zo extra inkomsten waardoor ze hun eeuwenoude cultuur niet hoeven op te geven.
In bijvoorbeeld Mongolië leeft u samen met de nomaden, slapen in Gers. Twee culturen komen bij elkaar en sport is de bindende factor. Taal is geen barrière.