Uniek : Schaatsen op het Baikalmeer in Zuid-Siberië!

Uniek : Schaatsen op het Baikalmeer in Zuid-Siberië! // 07 apr 2016

FIT Avontuurlijke Sportreizen heeft een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan haar toch al uitdagende aanbod van sport-evenementen: schaatsmarathons op het grootste zoetwatermeer ter wereld, het Baikalmeer in Zuid-Siberië!

Zoals zj ook schaatsmarathons op de Chinese Gele Rivier organiseert, zo zal FIT Avontuurlijke Sportreizen eveneens schaatsliefhebbers interesseren voor een uitdagend evenement op het Baikalmeer. Uit eigen ervaringen (!) heeft Stefan Rasing al wat informatie verstrekt over zijn belevenissen tijdens eerdere schaatstochten over de spiegelgladde ijsvloer van dit meer, En die logen er niet om! De ruimte, de vrijheid en de adembenemende omgeving geven je het gevoel naar het einde der tijden op deze planeet te rijden.

En binnenkort behoort dit ook voor andere ambitieuze en avontuurlijk ingestelde schaatsers tot de mogelijkheden. In de eerste maanden van 2017 zal FIT Avontuurlijke Sportreizen een aantal schaatsreizen naar het Baikalmeer opnemen in haar totaal-aanbod en is verdere informatie spoedig beschikbaar via de site www.fitavontuurlijkesportreizen.nl.