Volgend jaar een zomer ‘festina’? Een sportieve triathlon in Bosnië-Herzegovina!

Volgend jaar een zomer ‘festina’? Een sportieve triathlon in Bosnië-Herzegovina! // 07 nov 2016

Mountainbiken over prachtige tracks en zwemmen in een smaragdgroen meer: bewegen in stukken ongerepte natuur en genieten van helder en schoon water, gezonde lucht en mooie, hoge bergen met ronduit schitterende off road routes. Tijdens de reizen naar landen op de Balkan staat het sporten centraal en is er ook voldoende aandacht voor de bijzonder rijke cultuur, die ver terug gaat in de tijd. Naast prima weersomstandigheden bieden deze landen een enorme schoonheid en variëteit aan natuurlijke landschappen.

Racefietsen Kop

Waar kun je deze ervaringen ‘beleven’? In het unieke Bosnië Herzegovina! Fit Avontuurlijke Sportreizen organiseert er volgende zomer haar Cross triathlon duursport trainingskamp Bosnië Herzegovina 2017”. Een ronduit mooi fysiek avontuur in een prachtig, ruig en ongerept land met volop uitdagingen, die het meer dan de moeite waard maken om doorheen te fietsen, te zwemmen en hard te lopen. Het menu voor dit fysieke avontuur is een mooie mix, waar menig sporter en of avonturier van zal smullen.

Cycling in Belgium293-36778  CD2A4193

Alles gebeurt vanuit Herzegovina Lodges waar je ondergebracht wordt in een 2 of 4 persoonsappartement, met uitzicht op fantastische rotspartijen, beboste bergen en het smaragdgroene Boracko-meer. Dit is het grootste natuurlijk gevormde bergmeer van Bosnië en Herzegovina. Het meer ligt verborgen tussen de bergen met loof- en naaldbossen, waardoor er in de directe de omgeving van het meer geweldige mountainbike-, maar ook wandelroutes uitgezet zullen worden.

o_497

Nieuwsgierig geworden? Check dan bijtijds de website www.fitavontuurlijkesportreizen.nl. Volgende zomerperiode beleef je dit grandioze sportevenement! Een absolute aanrader …. zo’n sportief ‘festina’ in Bosnië-Herzegovina! En ondanks dat het allemaal nog enigszins in het verschiet ligt, maak toch jouw Facebook-vrienden er alvast warm voor en wie weet, zul je dan SAMEN (!) er een geweldig sportief feest van kunnen maken!