Wat er zoal kan … op de aantrekkelijke Balkan !

Wat er zoal kan … op de aantrekkelijke Balkan ! // 24 jun 2016

In 2003 ging het voormalige ‘Joegoslavië’ Servië en Montenegro heten, maar 3 jaar later zouden deze twee uiteenvallen, waardoor een ‘waaier’ aan autonome staten ontstond, zoals Slovenië, Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Servië, Vojvodina, Kosovo, Montenegro en Macedonië. Voor het toerisme in deze landen is een en ander bepaald geen slechte ontwikkeling geweest. In de laatste jaren is zij immers sterk in opkomst en groeien plaatsen op de Balkan uit tot geliefde bestemmingen onder toeristen. Steeds meer onontdekte pareltjes komen aan de oppervlakte. Zo is Macedonië sinds enkele jaren steeds meer in trek en probeert men ook toeristen te verleiden tot een trip naar Kroatië en Bosnië en Herzegovina.

bosnia-and-herzegovina-kravica-waterfalls.jpg.adapt.945.1   Beekje

Of – zoals FIT Avontuurlijke Sportreizen dit doet – als ideale sites om sportieve tochten te ondernemen, uitdagende en avontuurlijke sportevenementen te organiseren. De prachtige landschappen van de verschillende landen in de Balkan nodigen in het bijzonder uit tot mountainbiken, wielrennen en het afleggen van triathlons. Naast het sporten is in het programma ook voldoende ruimte om aandacht voor de bijzonder rijke cultuur, die ver terug gaat in de tijd. Naast prima weersomstandigheden bieden de landen op de Balkan een enorme schoonheid en variëteit aan natuurlijke landschappen. Reden temeer dus om er uitgebreid kennis mee te maken en deel uit te maken van het ‘grote legioen’ van avonturiers, sporters en liefhebbers, die reeds inschreven via www.fitavontuurlijkesportreizen.nl. Bijvoorbeeld voor de triathlon in Bosnië en Herzegovina: een absolute aanrader! Mountainbiken over prachtige tracks en zwemmen in een smaragdgroen meer: bewegen in stukken ongerepte natuur en genieten van helder en schoon water, gezonde lucht en mooie, hoge bergen met ronduit schitterende off road routes. Zie daar een perspectief dat FIT Avontuurlijke Sportreizen je biedt!

        o-CYCLING-VACATION-facebook

Nieuwsgierig geworden? Check dan snel de website www.fitavontuurlijkesportreizen.nl en schrijf je voor deze komende zomerperiode nog in voor dit grandioze sportevenement!
En vergeet vooral niet deze blog te delen met je vrienden op Facebook! Het zal slechts een kwestie van tijd zijn, vóór ook zij zich zullen willen inschrijven voor een aansprekend en uitdagend sportavontuur op de Balkan!