Wat ik mee terugnam … uit Vietnam!

Wat ik mee terugnam … uit Vietnam! // 25 apr 2016

Een overweldigende natuur, een enorme bedrijvigheid, tempels, een bewogen historie en vooral een sympathieke bevolking; deze woorden hebben betrekking op het betoverende Vietnam. Een bijzonder land, rijk aan cultuur en vol historische bezienswaardigheden, waarvan verschillende zelfs vermeld staan op de werelderfgoedlijst van de UNESCO.
Een rondreis door Vietnam levert vele hoogtepunten: cultuurschatten, kilometerslange zandstranden, adembenemend mooie landschappen en prachtige steden. Onder andere de koloniale hoofdstad Hanoi met het sprookjesachtig mooie Halong Bay, de verboden stad van Hué en het schilderachtige havenstadje Hoi An, de levendige miljoenenstad Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon, de idyllische badplaats Nha Trang en het bergplaatsje Da Lat.

Start 2 FIT Avontuurlijke Sportreizen organiseert in Vietnam een drietal fietsevenementen, die je bij terugkomst in Nederland als bijzondere ervaringen zullen bijblijven! Je zult een land hebben leren kennen met veel tradities en aardige mensen, die een grote positieve wil uitstralen om het land op te bouwen. Dat wordt dus nagenieten van jouw kennismaking met traditionele volken, indrukwekkende rijstterrassen en kleurrijke markten, met een gebied dat nog nauwelijks door toeristen wordt bezocht. Dat betekent taalproblemen, praten met handen en voeten en iets meemaken dat volstrekt uniek is.

Vietnam Mekong

Stap dus op de mountainbike en ontdek dit unieke land! Ontdek alle bijzonderheden en verdere informatie hierover op www.fitavontuurlijkesportreizen.nl. En vergeet niet om ook je Facebook- vrienden hier onmiddellijk van op de hoogte te brengen. Ook zij zullen geboeid zijn om, in combinatie met uitdagende mountainbiketochten, de fascinerende cultuur van dit land te leren kennen!