Wat inspireert is dat je leert!

Wat inspireert is dat je leert! // 29 apr 2016

FIT Avontuurlijke Sportreizen vindt het belangrijk dat er binnen de groepen die deelnemen aan haar uitdagende evenementen een goede sfeer ontstaat waarin leren van en met elkaar vanzelfsprekend wordt. Zij motiveert om nieuwsgierig, open en geduldig te zijn. Ze houdt ook van vaart maken, duidelijkheid en resultaten bereiken. Die combinatie maakt haar evenementen boeiend, leerzaam en zelfs soms spannend.

FIT’s aanbod van avontuurlijke sportprogramma’s is dan ook bedoeld om deelnemers elkaar te laten ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en creatieve inspiratie op te doen. Welke situaties of ontwikkelingen ook op groepen sporters of avonturiers afkomen, ze zullen er erop anticiperen alsof ze een ‘lerend team’ zijn! Want het komt erop aan dat ze de positieve energie vast weten te houden en samen verder bouwen aan de gezamenlijke prestatie! Want ook al ga je alleen misschien sneller, samen kom je verder.

1024px-Tien-szan1

Stefan Rasing, de leider van FIT Avontuurlijke Sportreizen is inspirerend en verteld zijn eigen verhaal over iets dat hem zelf fascineert! Dit klinkt misschien heel erg als een open deur, maar door die deuren gaan is nou eenmaal de makkelijkste weg en er zit vaak ook een mooie ‘les’ achter. Namelijk: elkaar inspireren tot ‘leren’, dat vindt hij belangrijk. Je nieuwsgierig en kritisch opstellen, respectvol met elkaar omgaan, elkaar helpen en open staan voor elkaar. De ontwikkelde reizen zijn daarom uniek en voor eenieder op zijn en haar eigen niveau uitdagend. Stefan houdt van natuur, mensen en verrassing. Daarom organiseert hij sportreizen in de meeste prachtige gebieden in de wereld en biedt hij de mogelijkheid mensen van andere culturen te ontmoeten. Het zijn reisavonturen die u raken, bijblijven, betekenis geven en inspireren tot beweging en ontmoeting. Om uiteindelijk er in alle opzichten van te ‘leren’!

Stefan-Rasing-200x257

Gegarandeerd dat een bezoek aan www.fitavontuurlijkesportreizen.nl je hiervan niet alleen overtuigt, maar je ook inspireert om deel te gaan nemen aan één van de vele aangeboden sportreizen. En dan zou het helemaal mooi zijn als je – nadat je jouw “JA”! hebt gedeeld met je vrienden op Facebook! – dat deze vrienden meezitten in het vliegtuig en bus, om te schaatsen, te zwemmen, te mountainbiken en/of hard te lopen! Veel gezamenlijke inspiratie en veel ‘leermomenten’!