Zet al je zintuigen open … voor … zwemmen, fietsen en hardlopen!

Zet al je zintuigen open … voor … zwemmen, fietsen en hardlopen! // 12 sep 2016

Zwemmen in een smaragdgroen meer, daarna fietsen over prachtige tracks en hardlopen over paden omgeven door stukken ongerepte natuur. Zie daar volop gelegenheid om te genieten van helder en schoon water, gezonde lucht en mooie, hoge bergen met ronduit schitterende routes. Zie daar een triathlon-perspectief dat ik je vanuit FIT Avontuurlijke Sportreizen bied!

Stefan-Rasing-200x257

bosnia-and-herzegovina-kravica-waterfalls.jpg.adapt.945.1

Waar kun je deze ervaringen ‘beleven’? In het unieke Bosnië Herzegovina! Fit Avontuurlijke Sportreizen organiseert er haar “Cross triathlon duursport trainingskamp Bosnië Herzegovina ”. Een ronduit mooi fysiek avontuur in een prachtig, ruig en ongerept land met volop uitdagingen, die het meer dan de moeite waard maken om doorheen te fietsen, te zwemmen en hard te lopen. Nu eens niet een triathlon in een stedelijke omgeving, maar temidden van de best denkbare natuurlijke omgeving: ongerepte natuur, waarin flora en fauna welkome ‘partners’ van de sporters zijn en hen het gevoel geven in een bijna ‘aards paradijs’ te bewegen. Kortom, het menu voor dit fysieke avontuur is een mooie mix waar menig sporter en of avonturier van zal smullen.

Alles gebeurt vanuit Herzegovina Lodges waar je ondergebracht wordt in een 2 of 4 persoonsappartement, met uitzicht op fantastische rotspartijen, beboste bergen en het smaragdgroene Boracko-meer. Dit is het grootste natuurlijk gevormde bergmeer van Bosnië en Herzegovina. Het meer ligt verborgen tussen de bergen met loof- en naaldbossen, waardoor er in de directe de omgeving van het meer geweldige mountainbike-, maar ook wandelroutes uitgezet zullen worden.

t1larg.triathalon

Nieuwsgierig geworden? Check dan snel de website www.fitavontuurlijkesportreizen.nl en hou dit grandioze sportevenement in gedachte voor de zomerperiode van volgend jaar! Oh ja, vergeet niet alvast deze blog te delen met je vrienden op Facebook. Gun hen ook de gelegenheid zich nu al te informeren over deze unieke kans. Wie weet ga je SAMEN met hen in de toekomst hiervan gebruik maken!