Zin in een sportief ‘festina’? Deze zomer naar Bosnië-Herzegovina!

Zin in een sportief ‘festina’? Deze zomer naar Bosnië-Herzegovina! // 18 jun 2016

Mountainbiken over prachtige tracks en zwemmen in een smaragdgroen meer: bewegen in stukken ongerepte natuur en genieten van helder en schoon water, gezonde lucht en mooie, hoge bergen met ronduit schitterende off road routes. Tijdens de reizen naar landen op de Balkan staat het sporten centraal en is er ook voldoende aandacht voor de bijzonder rijke cultuur, die ver terug gaat in de tijd. Naast prima weersomstandigheden bieden deze landen een enorme schoonheid en variëteit aan natuurlijke landschappen.

Mountain biker riding on bike in autumn inspirational mountains landscape. Man cycling MTB on enduro trail track. Sport fitness motivation and inspiration.

Waar kun je deze ervaringen ‘beleven’? In het unieke Bosnië Herzegovina! Fit Avontuurlijke Sportreizen organiseert er deze zomer haar “Cross triathlon duursport trainingskamp Bosnië Herzegovina 2016”. Een ronduit mooi fysiek avontuur in een prachtig, ruig en ongerept land met volop uitdagingen, die het meer dan de moeite waard maken om doorheen te fietsen, te zwemmen en hard te lopen. Het menu voor dit fysieke avontuur is een mooie mix, waar menig sporter en of avonturier van zal smullen.

a-triathlon-weekend-giveaway-garmin-fr910xt

Alles gebeurt vanuit Herzegovina Lodges waar je ondergebracht wordt in een 2 of 4 persoonsappartement, met uitzicht op fantastische rotspartijen, beboste bergen en het smaragdgroene Boracko-meer. Dit is het grootste natuurlijk gevormde bergmeer van Bosnië en Herzegovina. Het meer ligt verborgen tussen de bergen met loof- en naaldbossen, waardoor er in de directe de omgeving van het meer geweldige mountainbike-, maar ook wandelroutes uitgezet zullen worden.

Bewegen-bij-Kanker_banner

Nieuwsgierig geworden? Check dan snel de website en schrijf je in op www.fitavontuurlijkesportreizen.nl. Deze komende zomerperiode nog beleef je dit grandioze sportevenement! Een absolute aanrader, dit sportief ‘festina’ in Bosnië-Herzegovina!
Oh ja, vergeet niet deze blog te delen met je vrienden op Facebook!