Zorg dat je leeft …. voor wat FIT je te bieden heeft!

Zorg dat je leeft …. voor wat FIT je te bieden heeft! // 02 jun 2016

FIT Avontuurlijke Sportreizen gaat voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe culturen en omgevingen. Daar hoort dan ook een innovatief aanbod bij gebaseerd op een op idealen gestoelde nieuwsgierigheid: “Wie zijn wij op deze aardbol?”, “In hoeverre ken ik die planeet?” en “Wat zijn voor mij nog steeds onbekende aspecten ervan?” of “Welke regio’s en welke daar wonende mensen, wil ik nog leren kennen?”. Nog tal van onbekende en ‘onontgonnen’ gebieden en landsdelen nodigen je uit om via in- en ontspanning je ‘blik te verruimen’ en met een ‘gezonde geest in een gezond lichaam’ later terug te zien op sportieve avonturen.

265501409221385307_1385470562   Triathlon-Training-Plans  a-triathlon-weekend-giveaway-garmin-fr910xt

Vandaar dat FIT Avontuurlijke Sportreizen 1) geïnteresseerde sporters en avonturiers informeert over een breed aanbod van mogelijkheden en deze daarna via verschillende ‘kanalen’ communiceert, 2) zij informatiebijeenkomsten organiseert vóórdat er sportreizen worden ondernomen. Bijeenkomsten waarbij toekomstige deelnemers uitgebreid informatie krijgen over praktische wetenswaardigheden, maar ook over mooie ervaringen die hen te wachten staan! Tenslotte: 3) zijn de sportieve activiteiten zélf (schaatsen, wielrennen, wandelen of hardlopen, zwemmen en mountainbiken) ‘bronnen’ van informatie. Want gezamenlijk een sportavontuur beleven verbindt. En vooral als deze ‘ervaringen’ beleefd worden in voorheen voor de deelnemers onbekende gebieden op deze aardbol.

De vele uitdagende en belevenisvolle evenementen van FIT Avontuurlijke Sportreizen zijn uiterst aanlokkelijk, aantrekkelijk en tegelijkertijd ‘uitnodigend’. De reizen vormen zonder uitzondering combinaties van sport, avontuur, cultuur en natuur. Zeker ook omdat ze plaatsvinden in prachtige, soms onbekende gebieden in de wereld, met de mogelijkheid mensen van andere culturen te ontmoeten. Het zijn reisavonturen die ‘raken’, bijblijven, betekenis geven en stimuleren tot beweging en ontmoeting.

tumblr_static_7

Overtuig jezelf met het aanbod van FIT Avontuurlijke Sportreizen. Bezoek de website www.fitavontuurlijkesportreizen.nl en kom eens naar zo’n informatiebijeenkomst rond een buitenlands sportief evenement. Gegarandeerd dat dit bezoek je hiervan niet alleen overtuigt, maar je ook inspireert om deel te gaan nemen. En dan zou het helemaal mooi zijn als je jouw vrienden op Facebook ook overtuigt! Wie weet komen ook zij tot ‘leven’ en zitten zij in hetzelfde vliegtuig, op weg naar een bestemming om te schaatsen, te zwemmen, te mountainbiken en/of hard te lopen!